reklama
Martynaa02
Fanka BB :)
GratulujęUfff skonczylam[emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1155240
asia333podlasie
Zuch dziewczyna roboty dużo ale jaka satysfakcja. Chodź ja ostatnio jak ogórki gotowałam to jakieś schizy miałam że słoik wystrzeli i się obleje wrzątkiem jakąś zestresowana byłam. Zima jak znalazłUfff skonczylam[emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1155240
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Wiesz, że ja tez tak mialam, balam sie, ze brzuch poparzęZuch dziewczyna roboty dużo ale jaka satysfakcja. Chodź ja ostatnio jak ogórki gotowałam to jakieś schizy miałam że słoik wystrzeli i się obleje wrzątkiem jakąś zestresowana byłam. Zima jak znalazł [emoji8]
Niespodziewajka
Hej. Jak Wam dzień mija?
Duomami
Hej, moje w 19+4 miały po około 350g. Synek troszkę cięższy, ale córka już go dogania. Teraz mamy 21+2 i wizytę 4 sierpnia.Witam! Dziewczyny mam pytanie. Robiłam Usg genetczne i martwię się trochę wagą dziecka. W pierwszym dniu 13 tyg oszacowano ją na 61 g. Przeglądając statystyki taka waga jest odpowiednia dla 15 tygodnia. Jak było u Was i jaka była waga końcowa?
Larysadti28
Hej. Jak Wam dzień mija?
Słabo, brzuch mnie ciągnie nie mam siły ....
ostatnio mam takie myśli typu ... po co mi to było, czy damy radę, tyle obowiązków się szykuje. Syn do szkoły, budowa i bliźniaki
Niespodziewajka
Mnie czasami taka takie myśli nachodzą... choć to upragnione dziecko po kilku już stratach to czasami ciężko. Budowa też przed nami, A mąż stracił pracę więc co raz bardziej ciężko się robi. O bolu, chorobach wspolistniejacych to już nawet nie wspominam.Słabo, brzuch mnie ciągnie nie mam siły ....
ostatnio mam takie myśli typu ... po co mi to było, czy damy radę, tyle obowiązków się szykuje. Syn do szkoły, budowa i bliźniaki
Damy radę! Musimy. Kto Jak Mnie my? W styczniu zobaczymy już nasze malenstwa
Agnieszka2929
Ja to leżę duszno w dodatku od wczoraj boli mnie brzuch klopoty trawienne sie przyczynily i za duzo zaczelam robic mimo zakazu.Hej. Jak Wam dzień mija?
reklama
Agnieszka2929
Ja tez mam takie myśli i czy donoszę.Słabo, brzuch mnie ciągnie nie mam siły ....