Lenuszka
Mamusia Gajusi
Aaa bo moja kolezanka je z dzemem. Mnie to denerwuje strasznie jak mozna psuc smak taki pierogów! [emoji16][emoji16]Nie no,osobno przeż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaa bo moja kolezanka je z dzemem. Mnie to denerwuje strasznie jak mozna psuc smak taki pierogów! [emoji16][emoji16]Nie no,osobno przeż
Nie powinni jej sprzedawac w ogole jak takie swinstwa robiAaa bo moja kolezanka je z dzemem. Mnie to denerwuje strasznie jak mozna psuc smak taki pierogów! [emoji16][emoji16]
1. Seler (taki tarty że sloik)+ wędzona pierś kurczaka/indyka+kukurydza+ananas z puszki+majonez+sól i pieprzDziewczyny szukam inspiracji na salatki na Komunie. Na bank bedzie jarzynowa no bo to klasyk co jeszcze polecacie?
1. makaron tortellini (najlepiej 3kolorowy z biedronki) + ogórek szklarniowy 1,5szt + papryka czerwona + czosnek (sporo - ja daję zwykle ok 5-6 ząbków) + feta - warzywa drobno pokroić, wszystko wymieszać z majonezem i przyprawami do smaku (ja zawsze daje pieprz, papryka słodka i ostra, ale nie solić, bo feta jest słona)Dziewczyny szukam inspiracji na salatki na Komunie. Na bank bedzie jarzynowa no bo to klasyk co jeszcze polecacie?
U nas też króluje sałatka z zupek chińskich lub anasowa z selerem.Dziewczyny szukam inspiracji na salatki na Komunie. Na bank bedzie jarzynowa no bo to klasyk co jeszcze polecacie?