reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja mam od kilku lat bardzo dużo nadciśnienie( jestem po stanie przedzawalowym) brałam inne leki ale nie można on przyjmować w ciazy i dostałam właśnie accard i jeszcze jeden lek.
A mi lekarz dal na wzrost dziecka. Ze lepsze przepływy krwi i podobno lepiej dziecko rośnie bo corke urodziłam z hipotrofia 2790

reklama
Cześć kochana. Wczoraj w ogóle nie wchodziła. Muszę zaraz nadrobić wszystko co piszecie A sporo tego :)
Musialam odciąć się od myśli, wsiadłem w auto i pojechałam na cały dzień na Jezioro Białe. 3h jazdy ale warto było :)
Tak myślałam wchodzić do wody czy nie . Ale nie wytrzymałam musialam zanurzyc się. Gorąco jak cholera z powiem wam ciężkie to chowanie brzuszka w takim upale
Fajna woda nad Białym? Dużo ludzi? Kurczę kusi mnie jechać, ale bez kąpania to lipa, a boję się załapać coś dziwnego... Mój ma urlop od kolejnego tygodnia i byśmy sobie wyskoczyli na 3 dni chociaż... I dodatkowo cycków w bikini nie zmieszczę hihi.

No mi jedna kawka w ciąży dobrze robi, bo mam strasznie niskie ciśnienie i jak nie wypije to mnie głowa boli [emoji85] więc cieszę się, że smaki mi wróciły.
A mam ekspres więc grzech nie skorzystać [emoji3059]
Ja tak samo jedna kawka dziennie i to trochę takie moje codzienne chwile rozpusty [emoji16] uwielbiam i byłoby mi ciężko sobie odpuścić [emoji6]
To chyba większość dziewczyn ma problem z jelitami teraz... Eh...
Ja od dwóch dni liczę że dłuższe posiedzenie w łazience, a czuje się taka pełna, pomimo, że nie jem dużo, że aż mi nie dobrze [emoji85]
A I zapomniałam wam powiedzieć. Ostatnio co bylam na usg mogłam wejść z partnerem :) Już luzuja widzę w większości wiec śmiało pytać lekarzy
Ale fajnie! A wcześniej Ci mówili że nie będziesz mogła?

Mój lekarz cały czas wpuszczał tatusiów na chwileczkę jak się go o to poprosiło ale tylko na chwileczkę dosłownie no i u niego raczej rzadko się zdarzało że się czekało w poczekalni np podwójnie. Zazwyczaj było tak że przed wejściem czekaliśmy sami w poczekalni a jak wychodziłam z gabinetu to druga osoba już czekała na wejście

reklama
Do góry