Rosefingered
Fanka BB :)
A w którym tygodniu jesteś ?Widzę, że porównaniu do Was mam jakieś 2 tygodnie "opóźnienia" ja na 22 dopiero mam badania genetyczne i już się stresuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w którym tygodniu jesteś ?Widzę, że porównaniu do Was mam jakieś 2 tygodnie "opóźnienia" ja na 22 dopiero mam badania genetyczne i już się stresuje.
10 tydzien i 3 dzieńA w którym tygodniu jesteś ?
Ja 10+6 więc prawie tak samo10 tydzien i 3 dzień
Oo ale fajnie) jak się czujesz ? To Twoja 1 ciaza?Ja 10+6 więc prawie tak samo
Spoko mnie co kilka dni ciągnie. Tylko, że z lewej brzuszki nam rosną i to normalne. Najgorzej jak szybko chce wstać, albo kichnę. Wczoraj to miałam najgorzej, bo ciągnęło nawet jak leżałam.Dziewczyny to moja pierwsza ciaza na takim etapie i mam pytanko: czy bolało Was w pachwinie? Mnie od wczorajszego wieczoru ciągnie coraz mocniej i kurcze nie wiem czy coś naciagnelam czy to normalne. Boli tylko z prawej strony. Aż ciężko nawet do wc dojść.
O rany białe moja ciocia mieszka nad samym jeziorem. Jak byłam małe każde wakacje tam spędzałamCześć kochana. Wczoraj w ogóle nie wchodziła. Muszę zaraz nadrobić wszystko co piszecie A sporo tego
Musialam odciąć się od myśli, wsiadłem w auto i pojechałam na cały dzień na Jezioro Białe. 3h jazdy ale warto było
Tak myślałam wchodzić do wody czy nie . Ale nie wytrzymałam musialam zanurzyc się. Gorąco jak cholera z powiem wam ciężkie to chowanie brzuszka w takim upale
Czuję się nadzwyczaj dobrze. Z badań wyszło mi że mam niedoczynność tarczycy. To moja 4 ciaza. Mam dwie córki i syna.Oo ale fajnie) jak się czujesz ? To Twoja 1 ciaza?
Mi właśnie też wyszła niedoczynność, a jestem chuda i nigdy bym się o to nie podejrzewała... No i dobrze się czuje w tej ciąży, więc się zdziwiłam. Jaki masz wynik?Czuję się nadzwyczaj dobrze. Z badań wyszło mi że mam niedoczynność tarczycy. To moja 4 ciaza. Mam dwie córki i syna.