reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Moja lekarka nie wpuszcza tatusia ani żadnej innej osoby towarzyszącej. Mi to bez różnicy. W poprzedniej ciąży mąż był ze mną raz.

reklama
No nie wiem co jest koleżanko dla Ciebie Dziwne. Mam źle wyniki pappy, partner się denerwuje ha również czeka nas amnio i to normalne że idziemy razem na badanie i rozmowę z lekarzem...
Taką sytuację ja rozumiem, bardziej chodzi mi o to jak jest wszystko ok:) I u Was będzie dobrze! Trzymam kciuki!

Taką sytuację ja rozumiem, bardziej chodzi mi o to jak jest wszystko ok:) I u Was będzie dobrze! Trzymam kciuki!
Jak ktoś bardzo czeka na upragnione dziecko , kilka razy pogonił to Cieszy się każda chwila. Dla mnie to są nie zapomniane chwilę. Ale to już kwestia indywidualna. Ja jestem bardzo wrażliwa i może dlatego tak przeżywam

Jak ktoś bardzo czeka na upragnione dziecko , kilka razy pogonił to Cieszy się każda chwila. Dla mnie to są nie zapomniane chwilę. Ale to już kwestia indywidualna. Ja jestem bardzo wrażliwa i może dlatego tak przeżywam
Każdy podchodzi indywidualne, ja nie czuję potrzeby by mój ze mną biegał:) Czasami widzę różne sytuacje na szpitalnym korytarzu, jak para się kłoci i mąż mówi do żony ale po co mam wchodzić.....żona mu tłumaczy po czym się ugina i albo nie wchodzi albo wchodzi. Dlatego pytałam czy ze mną coś nie tak skoro mój tylko na połówkowym był i teraz tez będzie. Chyba, że nie daj Boże coś się bedzie działo to oczywiscie chciałabym aby był przy mnie.

Dziewczyny A jak u was sytuacja wygląda u nas tak

Załączniki

• Screenshot_20200705-110616_Preglife.jpg
    Screenshot_20200705-110616_Preglife.jpg
    124,8 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry