reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cześć kochana. Wczoraj w ogóle nie wchodziła. Muszę zaraz nadrobić wszystko co piszecie A sporo tego :)
Musialam odciąć się od myśli, wsiadłem w auto i pojechałam na cały dzień na Jezioro Białe. 3h jazdy ale warto było :)
Tak myślałam wchodzić do wody czy nie . Ale nie wytrzymałam musialam zanurzyc się. Gorąco jak cholera z powiem wam ciężkie to chowanie brzuszka w takim upale

Dziewczyny to moja pierwsza ciaza na takim etapie i mam pytanko: czy bolało Was w pachwinie? Mnie od wczorajszego wieczoru ciągnie coraz mocniej i kurcze nie wiem czy coś naciagnelam czy to normalne. Boli tylko z prawej strony. Aż ciężko nawet do wc dojść.
Spoko mnie co kilka dni ciągnie. Tylko, że z lewej 😊 brzuszki nam rosną i to normalne. Najgorzej jak szybko chce wstać, albo kichnę. Wczoraj to miałam najgorzej, bo ciągnęło nawet jak leżałam. 🤦🏻‍♀️
Niepokojące są tylko bóle jak ma okres z tym, że mocne 😊

Cześć kochana. Wczoraj w ogóle nie wchodziła. Muszę zaraz nadrobić wszystko co piszecie A sporo tego :)
Musialam odciąć się od myśli, wsiadłem w auto i pojechałam na cały dzień na Jezioro Białe. 3h jazdy ale warto było :)
Tak myślałam wchodzić do wody czy nie . Ale nie wytrzymałam musialam zanurzyc się. Gorąco jak cholera z powiem wam ciężkie to chowanie brzuszka w takim upale
O rany białe ❤️ moja ciocia mieszka nad samym jeziorem. Jak byłam małe każde wakacje tam spędzałam ❤️🥰

reklama
Czuję się nadzwyczaj dobrze. Z badań wyszło mi że mam niedoczynność tarczycy. To moja 4 ciaza. Mam dwie córki i syna.
Mi właśnie też wyszła niedoczynność, a jestem chuda i nigdy bym się o to nie podejrzewała... No i dobrze się czuje w tej ciąży, więc się zdziwiłam. Jaki masz wynik?

Do góry