reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cześć dziewczynki ja spałam dobrze ale za to obudziłam się z bólem głowy😐wyjątkowo często mnie boli w tej ciąży...

Ja trochę niedospana. Czekam aż małż się obudzi, żeby zjeść śniadanie ale już tak mnie ssie z glodu, że chyba nie wytrzymam. 😄 Nie dość że sny mam w czasie ciąży niezwykle plastyczne to jeszcze po serialu Dark mam istne combo w nocy we łbie 😅

Ja trochę niedospana. Czekam aż małż się obudzi, żeby zjeść śniadanie ale już tak mnie ssie z glodu, że chyba nie wytrzymam. 😄 Nie dość że sny mam w czasie ciąży niezwykle plastyczne to jeszcze po serialu Dark mam istne combo w nocy we łbie 😅
Ja nie czekam ze śniadaniem , bo jem przed 7 a reszta jak wstanie, córka to potrafi o 12 jeść śniadanie jak ja już jestem po dwóch 🙂 Darka też oglądam ale ten trzeci sezon to na kilka dni sobie rozłożyłam bo tak mi miesza w głowie że nie ogarniam 🤦

Dziękuję. Spróbuje. Chociaż ostatnio jadłam i nic się nie ruszyło. Nie dość że leżę to jelita nie pracują jak trzeba to jeszcze biorę luteine. Czuje się taka pełna..... :-(
Hej masz wzdęcia czy nie możesz się wypróżnić? Mi ginekolog kazała kupić duphalac taki strop na lżejsze wypróżnienia bo ja już od dawna mam z tym problem.

Hej masz wzdęcia czy nie możesz się wypróżnić? Mi ginekolog kazała kupić duphalac taki strop na lżejsze wypróżnienia bo ja już od dawna mam z tym problem.
Szczerze mam problem i z tym i z tym. Chociaż z wyproznieniami staram się i jakoś daje radę.Ale nie mam systematyczności i to nasila wzdęcia. Wieczorami i w nocy A w szczególności nad ranem jest ciężko. Spać nie mogę. Brzucha nie mam ciazowego a muszę robić rolke z koldry żeby podkladac pod brzuch. Bo taki ciężki.

Szczerze mam problem i z tym i z tym. Chociaż z wyproznieniami staram się i jakoś daje radę.Ale nie mam systematyczności i to nasila wzdęcia. Wieczorami i w nocy A w szczególności nad ranem jest ciężko. Spać nie mogę. Brzucha nie mam ciazowego a muszę robić rolke z koldry żeby podkladac pod brzuch. Bo taki ciężki.
Ewentualnie czopki glicerynowe ten syrop to wstrętnie słodki ale pomaga i pisze że można stosować w ciąży nie powoduje bólu i skurczy na początku brałam dulcobis ale po nim właśnie ból i skurcze więc nie bardzo bo człowiek głupiej czy boli ciąża czy jelita

Polecam syrop z laktulozą [emoji39]
Ewentualnie czopki glicerynowe ten syrop to wstrętnie słodki ale pomaga i pisze że można stosować w ciąży nie powoduje bólu i skurczy na początku brałam dulcobis ale po nim właśnie ból i skurcze więc nie bardzo bo człowiek głupiej czy boli ciąża czy jelita

reklama
Dziękuję 💜 A gdzie to kupić ? W aptece ? Bez recepty można ?
Czopki stosuje już ale staram się w ostateczności.

Do góry