reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

W sumie co do tego cukru to sama jestem ciekawa jak mój lekarz to rozpatrzy, bo ja mam wynik 92,7, mocz pod tym względem ok - brak ketonow oraz glukozy w moczu, to ciekawe czy wyśle mnie na krzywą

reklama
Ja dziś poplynelam po badaniach i odzywam sie dopiero teraz!
Widzę że duzo dzis dziewczynek wiec ja napiszę, ze na 80% będę miała SYNA ♡
Tak bardzo wychcianego przez męża Synusia ♡
Ogólnie samo badanie było rewelacyjne , machal mi rączkami ,nóżkami wymachiwal ,kopał mnie 😅
Najważniejsze że wszystkie parametry są w normie ,żadnych odchyleń :)
Miałam pobierana krew i cały wynik będę miała w przyszłym tyg :)
Dostałam x fotek w tym 3d .
Na jednym lekarz specjalnie dla Tatusia zaznaczył co ma między nóżkami 😍
Ogólnie to termin porodu wyznaczyli na UWAGA 1.01😅😂
Dzidzius duuuuzy bo ponad 7.5cm .
Baaaardzo ruchliwy i baaaardzo uparty
Zmierzyli nam nawet stopkę i ma aż 1.2cm😥
Ależ się rozpisalam 😅 taka szczęśliwa jestem 🤩

Cooo? Mam nadzieję, że to nie przejdzie! Już widzę mojego męża jak zostaje w domu z niemowlakiem [emoji2356][emoji23]
Wiecie, że rząd będzie majstrował przy urlopach rodzicielskich i skróci je o 2 miesiące na rzecz ojca. Myślę, że my się jeszcze zalapiemy na roczny, bo chyba do stycznia to zostawią. [emoji16]

Wiecie, że rząd będzie majstrował przy urlopach rodzicielskich i skróci je o 2 miesiące na rzecz ojca. Myślę, że my się jeszcze zalapiemy na roczny, bo chyba do stycznia to zostawią. [emoji16]
Ale ze o co chodzi dokładnie? Gdzie można o tym poczytać?
Ja dziś poplynelam po badaniach i odzywam sie dopiero teraz!
Widzę że duzo dzis dziewczynek wiec ja napiszę, ze na 80% będę miała SYNA ♡
Tak bardzo wychcianego przez męża Synusia ♡
Ogólnie samo badanie było rewelacyjne , machal mi rączkami ,nóżkami wymachiwal ,kopał mnie [emoji28]
Najważniejsze że wszystkie parametry są w normie ,żadnych odchyleń :)
Miałam pobierana krew i cały wynik będę miała w przyszłym tyg :)
Dostałam x fotek w tym 3d .
Na jednym lekarz specjalnie dla Tatusia zaznaczył co ma między nóżkami [emoji7]
Ogólnie to termin porodu wyznaczyli na UWAGA 1.01[emoji28][emoji23]
Dzidzius duuuuzy bo ponad 7.5cm .
Baaaardzo ruchliwy i baaaardzo uparty
Zmierzyli nam nawet stopkę i ma aż 1.2cm[emoji26]
Ależ się rozpisalam [emoji28] taka szczęśliwa jestem [emoji2956]
Ale słodko! [emoji7] Gratulacje [emoji3059] podziel się jakimiś zdjęciami. [emoji7]

reklama
Do góry