Ja tez nie wiedzialam. Trafilam na fajnego lekarze, ktory woli wszystko sprawdzić.Nawet nie wiedziałam o tym a urodziłam córkę 4050 i nikt nigdy nie zwrócił uwagi że jest ryzyko cukrzycy ciążowej
reklama
Dla ciężarnych sa chyba inne normy, do 89? Tak mi cos swita.na prawdę? ja miałam cukier na czczo 91, u mnie norma 99.
A mozliwe, moglam pomylica nie na odwrót? moja koleżanka pracuje w firmie gdzie jest 5 osób i dostaje z zusu. powyżej 20 pracowników płaci chyba pracodawca, któremu zwraca ZUS chyba.
Kelikla
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj kiepski dzień.. Nie dość że te prenatalne już miałam nerwy to robiłam pizze nam i rodzicom. Rodziców super upiekłam a nasza spadła mi na ziemię składnikami do dołu.. Wpadłam w taki szał wyłam jak dziecko.. Serio. Nie mogłam się uspokoić az sie zanosiłam.. Wtf.. Baba 27 lat..
Balbinka1991
Fanka BB :)
Hej ja miałam fajny dzień , ale jestem już zmęczona. Kupiłam sobie 2 sukienki na lato i dużo witamin na targuteraz leżę na łóżku bez sił, u mnie w mieście gorąco. Zawsze lubiłam jak było gorąco, ale teraz ciężko mi się oddycha w taką pogodę.
Mam ale mnie nie przekonał.Zrobiłam sobie po prenatalnych zakup ciążowy, kupiłam segregator ciążowy od mamy ginekolog, bo coraz więcej papierów się zbiera a w teczce ciężko utrzymać jakiś ład, któraś już ma taki segregator, jak się sprawdza?
Poka kieceHej ja miałam fajny dzień , ale jestem już zmęczona. Kupiłam sobie 2 sukienki na lato i dużo witamin na targuteraz leżę na łóżku bez sił, u mnie w mieście gorąco. Zawsze lubiłam jak było gorąco, ale teraz ciężko mi się oddycha w taką pogodę.
Ewa1424
Zaangażowana w BB
Kochane ja dziś cały dzień w pracy w przerwie próbowałam was dogonić ale teraz jak patrzę to nie dam rady tego nadrobić gratuluje wszystkim dzisiejszym wizytującym mam nadzieje ze wszystko było dobrze
ja dziś mam dobry dzień nawet miałam chęci do pracy ale jutro wolne wiec będzie relax
ja dziś mam dobry dzień nawet miałam chęci do pracy ale jutro wolne wiec będzie relax
reklama
Ja teżW tej samej klinice co prenatalne robię połówkowe.