reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

O tak, bardzo popularny zabobon 😁 od samego początku ciąży mam okropną cerę i paskudny trądzik, jak nigdy i słyszę od każdego, że będę mieć córkę😆 W bardzo subtelny sposób jestem informowana, że wyglądam jak paskuda :D Zobaczymy czy się sprawdza😁
:D Na usprawiedliwienie prognozujących dziewczynkę można dodać, że być może zostałaś przyłapana na gorącym uczynku jak jadłaś łakocie 🍰;) Ja paradoksalnie nie mam kłopotów z cerą ale napuchłam strasznie więc najchętniej zakryłabym wszystkie lustra w domu a i tak słyszę, że będzie chłopiec "bo nie widać po mnie ciąży"- to się teraz zastanawiam, że najwyraźniej już przed ciążą trzeba było zakrywać lustra.

reklama
Poki coo ladnie rosna, a myslalam, ze jak sa dwa, to beda mniejsze :D
Właśnie też bym tak pomyślała! Ja się spodziewam, że moje małe będzie miało koło 6cm, bo rośnie x2 w dwa tyg, a ostatnio miało 3,3cm, dwa tyg wcześniej 1,76cm [emoji4]
ja jutro zaczynam już 12tc(11+0) i nie mogę się doczekać [emoji173] jakoś wolno mi ten czas leci, ale w sumie czuje się jakbym o ciąży dowiedziała się wczoraj a nie 3 miesiące temu[emoji1]
Ja tak samo się nie mogę doczekać [emoji16]

Zaraz obczaje o jakim to segregatorze mówicie [emoji4]

Właśnie też bym tak pomyślała! Ja się spodziewam, że moje małe będzie miało koło 6cm, bo rośnie x2 w dwa tyg, a ostatnio miało 3,3cm, dwa tyg wcześniej 1,76cm [emoji4]Ja tak samo się nie mogę doczekać [emoji16]

Zaraz obczaje o jakim to segregatorze mówicie [emoji4]
Szczerze mowiac, to ja mam nadzieje, ze moje pod koniec troche przystopuja z waga :D poki co moga rosnac jak chca

:D Na usprawiedliwienie prognozujących dziewczynkę można dodać, że być może zostałaś przyłapana na gorącym uczynku jak jadłaś łakocie 🍰;) Ja paradoksalnie nie mam kłopotów z cerą ale napuchłam strasznie więc najchętniej zakryłabym wszystkie lustra w domu a i tak słyszę, że będzie chłopiec "bo nie widać po mnie ciąży"- to się teraz zastanawiam, że najwyraźniej już przed ciążą trzeba było zakrywać lustra.
Haha, chciałabym znaleźć jakieś usprawiedliwienie, ale niestety nikt nie miał okazji widzieć mnie pochłaniającej słodycze :D (oprócz męża, który się na tym nie zna 😆 ) A tu akurat też trafiłaś, bo jestem raczej fanką ostrych słonych produktów i fast foodów, a zaczęłam obżerać się slodyczami :D Jakby tak się zastanowić nad tym co piszesz, to może jednak tylko Ci się wydaje, że napuchłaś, skoro inni tego nie widzą😄 nie bądź dla siebie taka surowa :p

reklama
Do góry