reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczyny. Ja właśnie wróciłam z synkiem od dentysty. Zaraz zabieram się za sprzątanie i pranie. Wczoraj po USG chciałam kupić w Pepco jakieś ciuszki dla dzidzi ale większość była albo różowa albo typowo dla chłopca. Nie widziałam wogole uniwersalnych u nas 😱

reklama
U mnie wiedzą tylko rodzice i wczoraj wkoncu powiedziałam w pracy chodź i tak byłam na opiece ale telefon do firmy to mnie nerwów kosztował a jeszcze musiałam jechać wypisać wniosek na dopłatę do urlopu bo by przepadł jakbym go nie wzięła bo to raz w roku i zaświadczenie zawiozłam jak galareta się trzęsłam. Wy też tak macie że jak musicie jechać do firmy to czujecie się jak złodziej albo przestępca? Ja synkowi powiedzialam ma 3 lata że mama ma dzidzię w brzuchu i wczoraj robię sobie kanapkę a on przychodzi i mówi dzidzia lubi kanapki bardzo lubi haha
oczywiście, że tak się czuje :/

Ten Apap to się nadaje ale powiem Wam że po 6 łyżkach wody tej z zupy przynajmniej mam wrażenie że mi się tam wszystko już w środku nie rusza nie mam na nią ochoty ale zjem i dam znać czy pomogło kiedyś słyszałam że sól na łyżeczkę wziasc i zjeść woda popić pomaga ale bym zwymiotowała chyba
Jak ci pomoze ta zupka, to moze kup sobie elektrolity po prostu, to ci beda uzupelniac niedobor sodu :D

U mnie wiedzą tylko rodzice i wczoraj wkoncu powiedziałam w pracy chodź i tak byłam na opiece ale telefon do firmy to mnie nerwów kosztował a jeszcze musiałam jechać wypisać wniosek na dopłatę do urlopu bo by przepadł jakbym go nie wzięła bo to raz w roku i zaświadczenie zawiozłam jak galareta się trzęsłam. Wy też tak macie że jak musicie jechać do firmy to czujecie się jak złodziej albo przestępca? Ja synkowi powiedzialam ma 3 lata że mama ma dzidzię w brzuchu i wczoraj robię sobie kanapkę a on przychodzi i mówi dzidzia lubi kanapki bardzo lubi haha
Ja mam te same obawy za każdym razem jak mam nawet telefon z pracy to mam stres żeby go odebrać.

Załączniki

• IMG_20200212_113016_386.jpg
    IMG_20200212_113016_386.jpg
    138,2 KB · Wyświetleń: 58
Hej dziewczyny. Ja właśnie wróciłam z synkiem od dentysty. Zaraz zabieram się za sprzątanie i pranie. Wczoraj po USG chciałam kupić w Pepco jakieś ciuszki dla dzidzi ale większość była albo różowa albo typowo dla chłopca. Nie widziałam wogole uniwersalnych u nas 😱
W pepco chyba rzadko sa uniwersalne

Ja znowu prawie 2 tygodnie mialam spokoj z wyniotami, juz myslalam, ze całkiem przeszło, a tu lipa. Wczoraj po pobraniu krwi zjadlam drozdzowke i popilaam kubusiem i ledwie do.domu weszlam i wszystko w kanal. Dzis jeszcze nie zdazylam nic zjesc ijak tez mnie rwalo juz. Bez sensu

Hej witam się znów już mi złość przeszła chyba chormony ostatnio puściłam focha żeby nie pisać o złych rzeczach bo inni się stresują ale jestem z Wami od początku i jakoś tęskno więc też chcemy do Was haha
Obudziłam się dziś z takim bólem głowy że tragedia nie wiem jak sobie pomóc wypiłam Apap ale on tak pomaga jak umarłemu kadzidło no tragedia na oczy nie widzę .
Ja mialam tak samo w sobote,tak silna lewostronna migrena,ze myslalam,zeze rozsadzi mi galke oczna.Oczywiscie tak,paracetamol g.pomogl,zimne oklady takze.Trzeba bylo dolezec do 21 i udalo sie po prostu zasnac.Straszne cierpienie.

Ja mialam tak samo w sobote,tak silna lewostronna migrena,ze myslalam,zeze rozsadzi mi galke oczna.Oczywiscie tak,paracetamol g.pomogl,zimne oklady takze.Trzeba bylo dolezec do 21 i udalo sie po prostu zasnac.Straszne cierpienie.
Gorzej że muszę dupę ruszyć bo na 14 mam wizytę ale jak nie przejdzie to będę do męża pisać żeby z pracy się zwolnił i mnie zawiózł bo z takim bólem to za kierownicą będę stwarzać zagrożenie na drodze a że jestem kierowcą zawodowym wolę nie ryzykować. A nie wspomnę że jeszcze muszę się doprowadzić do porządku tu i tam ale narazie głowy w dół nie mogę zgiąć sieć nie wiem jak się ogolić mam nadzieję że poleżę i odpusci

reklama
Do góry