Z
zmiana8.2
Gość
Mòj kròlik Tadeusz pogryzł mi torbe,ktora mialam naszykowana w razie co do szpitala...co za menda .A do mojej nowej torby jeszcze cos bedzie trza dorzucic....snickersa i twixa....jakby glodzili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haa to dobry temat, jak psiak na dziecko zareaguje..... mój mały nie jest, łątwy też nie, za to oczko w głowie .... oj bardzoTez cały czas nad tym myśle moja jest nie groźna ma 2kilo ale strasznie boi się dzieci. Teraz oczko w głowie, co chwile tylko przy mnie siedzi lub na mnie leży już nie długo będzie musiała odstąpić
Dopiero zauwazylam jak to zabrzmiało ogólnie przez ten uraz miałam okropnego stresa jak jakikolwiek inny kot mi wskakiwał na kolana deptal i mruczał. Siedziałam spięta masakrycznie i bałam się go jakoś wygonićnie no ja lubie koty ogolnie, nawet bym chciala jednego ale mnie na niego nie stac
corki ten nienawidzisz?? od kuzynki??? okropna jestes
Ale to w koncu zaprocentujeA ja tak dzielnie walczyłam o 50 postów
Oj tak, oglądałam. Piękny film. Oczywiście płakałamHaa to dobry temat, jak psiak na dziecko zareaguje..... mój mały nie jest, łątwy też nie, za to oczko w głowie .... oj bardzo
Ktoś oglądał film Hachiko?
Chyba nie znam nikogo kto by nie płakałOj tak, oglądałam. Piękny film. Oczywiście płakałam
Ja dokładnie tak mam, w 1 byłam spokojna, nic mnie nie martwiło, ale miałam zajęcie, codziennie uczelnia w weekend praca, a teraz na zwolnieniu za dużo myślę...Powiem Wam szczerze że ja nie czuje tej ciąży jako stan radości czy nowego życia. Ciągle nerwy strach . W 1 ciąży było super , mogłam się cieszysz a teraz ciągle się martwię. Czy ktoś też tak ma jak ja ?
Ja poproszęUWAGA!
Forum prywatne będzie, ale będzie założone nowe. To zostaje tutaj
Proszę o pisanie kto chciałby mieć dostęp do takiego forum, bo musze podać listę administracji.