Angelika22
Fanka BB :)
Dziewczyny a nie lepiej zamknąć to forum i nie myśleć o usuwaniu postów ? Przecież więcej nas nie będzie raczej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To było prenatalne usg CRL 56.7 mm 51st% czyli wychodzi mi że jest ok 6cm.A to były prenatalne czy normalna wizyta? Zerknij na zdjęcie czy nie masz tam czasem gdzieś wpisanego CRL, bo to powinna być długość (ja jestem ślepa to tu nic nie odczytam)
Gdzie można zagłosować !?Przypominam o głosowaniu, bo dzisiaj kończymy.
Prywatna grupa
Każda z Was może oddać dwa głosy, jeden na miejsce powstania grupy a drugi na kryteria przyjmowania. Ankieta będzie trwała 2 tygodnie i po tym czasie myślę, że podejmiemy decyzję. Jeśli się pomylicie albo zmienicie zdanie możecie spokojnie poprawić to w ankiecie. Jeśli uważacie, że brakuje...www.babyboom.pl
Na zdjęciu nie ma tylko mam wszystko wpisane w karcie ciąży czyli CRL 56.7 mm❤Na moich USG zawsze jest podane crl i wiek płodu na jego podstawie. Sprawdź może też gdzieś tam masz . Gratuluję
Oj to rzeczywiście masz przejścia. Ja też leczę się - Hashimoto, ale bez większych wahań. Ja przyjmowalam Jodid w 1 ciąży, a teraz w ogóle jest niedostępny w aptekach w mojej okolicy i lekarz kazal przyjmowac Prenatal Uno. A Ty przyjmujesz jodid?Tak,10 lat temu zaczynalam od dawki 25.
Nie umiem tego gowno wyrownac.Ciagle jest zmieniana dawka,raz wiecej,raz mniej.Raz popadam w niedoczynnosc,raz w nadczynnosc.
Tarczyca jest juz bardzo zniszczona toczacym sie stanem zapalnym.
Kiedys mialam przeciwciala kolo 200,taka ginekolozka uchodzca w turbanie karmila mnie jodkiem potasu...przeciwciala spadaly pieknie.
Potem poszlam do endokrynologa i zostalam zjebana,jak moglam jesc jodek...przeciez.jego podaje sie wylacznie ciezarnym.
Niby mam przeciwskazany jod....a co z jodem dla dziecka ? ma isc do tesko i sobie kupic worek jodowanej bochenskiej?dosc juz mam
Bardzo mi przykro. Trzymaj sięDzięki dziewczyny! Naprawdę od poniedziałku miałam sporo czasu żeby się z tym stopniowo oswoić, także jest już lepiej...myślę że wylałam wczoraj morze łez (wcześniej jeszcze żyłam nadzieją) i to już trochę pomoglo... Całe szczęście mam synka, dzięki któremu się trzymam i jest mi dużo łatwiej to znieść... Naprawdę nie wyobrażam sobie co czułyście w pierwszych ciążach przy poronieniach... Odstawiłam dzisiaj duphaston, plamienia zmieniły już kolor z brązowego na czerwony, także mam nadzieję że się rozkręci i szybko pójdzie... Jeszcze raz życzę Wam powodzenia i trzymam kciuki za wszystkie :-) przepraszam że napisałam tu te źle wieści, pewnie niepotrzebnie Was zestresowałam, ale chciałam się pożegnać... W końcu sporo czasu tu spędziłam :-) powodzenia :-)
musiałaś być szczepiona, zobacz w książeczce, ale wszędzie znajduje info, że dziewczynki były szczepione od 1988 roku a od 2004 obowiązek ten obejmował też i chłopców. Nie chce mi się wgrać chyba screen ale zobacz w necie.93. Z tego co wiem to nie.
Gdzie można zagłosować !?
Miałam już dwa razy ... ból jest niedopisania ... 2 razy karetka i kroplówki na dwie ręce równocześnie ... brałam taki suplement i pomagał bardzo rovatineks się nazywa ale W ciąży nie wolno odrazu ustaliłam to na 1 wizycie... współczuje bardzo choć wiem ze mnie Pewnie tez to czeka Za miesiąc niże dwa ...niestety ja jestem w szpitalu, prawdopodobnie mam atak kolki nerkowej [emoji24] jeszcze czekam na potwierdzenie pod kroplówką
Ginekolog z telekonsultacji kazał mi natychmiast jechać na izbę przyjęć i bardzo dobrze zrobiłam, bo ból był nie do zniesienia...
mam tylko nadzieję, że mnie nie zostawią na noc w szpitalu