reklama
MalinkowaMlinkowa
Aktywna w BB
Dziewczyny, moim zdaniem to jest przesada, żeby oczekiwać samych różowych postów o tym jak jest wspaniale. W Polsce na codzień poronienia i ciąże zagrożone to jest temat tabu. Jeżeli ktoś czuje się tym urażony to już po pierwszym zdaniu widzi o czym będzie post i niech idzie dalej... nie czyta. Nie żądajcie od dziewczyn, które są na innych etapach, nie maja pewnych spraw przepracowanych, żeby pisały w prywatnych wiadomościach. To forum po to jest, żeby poruszać każdy temat. Gdzie one maja to napisać? W domach często facet przerabia to milcząc, nie każdy ma wspaniałych rodziców, a my nie udawajmy, że poronień nie ma i nas nie dotyczą. Jeżeli któraś z Was ma obawy, gorzej się czuje to to jest właśnie to miejsce gdzie się można tym podzielić, tak samo jeżeli czujemy się wspaniale i chcemy się dzielić szczęściem. Ja to przerobiłam i przepracowałam, ale obiecałam sobie, że zawsze pogadam z dziewczyna, która będzie w tym miejscu w którym ja byłam. Ja sama często nie czytam, żeby się nie martwić, ale bez przesady żebym się oburzała a tym bardziej żądała żeby ktoś czegoś nie napisał bo mi popsuje nastrój. Przykro mi jeżeli za ostro, ale seriooo świat nie jest w odcieniach różu....
Annasol93
Fanka BB :)
Chyba się nie rozumiemy ! Mówię że powinnismy rozmawiać o wszystkim jasne, pisałam o tym też wczoraj że chodzi o wsparcie i zrozumienie, przecież o to chodzi, żeby dawać sobie rady w czasie kiedy się martwimy ale niekiedy szczegóły warto zostawić dla siebie, lub podzielic się nimi prywatnie z osobą która tego potrzebuje . Zawwze kiedy ktoś cierpi dodajemy mu otuchy ) Napisałam że to tylko moje zdanie i nikt nie musi się zaraz oburzać. Masz prawo do swojego zdania i to szanujeWiecie co tak leże i myślę o tym co tu się dzieje od wczoraj i powiem Wam że chyba jestem za głupia już na to forum bo tak najpierw są pretensje że są dziewczyny co tylko czytają nic nie piszą później że są takie co piszą za bardzo szczegółowo i stresują inne nie rozumiem czemu po pierwszym takim wpisie żadna nie napisała dziewczyny napiszcie do Stella na prywatną wiadomość żeby nas nie stresować . Po zatym po co czekac na wiadomości z wizyt jak rozumiem tylko czekacie na dobre na tych co jest coś nie tak lepiej niech nie piszą bo znów zestresuje resztę a wydaje mi się że bardziej pomocy na forum potrzebują te z problemami niż te u których jest wszystko książkowo . Tak jak już pisałam chyba już za głupia jestem na to forum więc nie będę się już udzielać bo bez sensu pisać tylko o sukcesach a o problemach nie bo kogoś mogą wprowadzić w czarne myśli i nerwy. Trzymajcie się i nudnych kolejnych 6 miesięcy pa.
Annasol93
A moim zdaniem każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania i ja właśnie tak zrobiłam ponieważ mnie to wewnętrznie męczyło. Każda z Was ma rację i uważam że ja po części również. Ile osób tyle opini ale lepiej powiedzieć co się myśli Niż unieść to w sobie. Tak czy inaczej mam nadzieję że to będzie dobry dzień
Ale dziś dużo wizyt. Trzymam kciuki za wszystkieNo dobra, to wrzucam, ale jak byście mialy zastrzeżenia, to piszcie
Kalendarz wizyt:
26.06
@Agnieszka40 9:00 usg prenatalne;
@M@lly 9:00 wizyta;
@KasiaKar 9:30 usg prenatalne;
@klucha09 13:15 usg;
@topka55 15:00 wizyta;
@asia333podlasie wizyta;
27.06
@Ewa1424 16:00 wizyta;
29.06
@Czarnanoc 9:15 usg prenatalne;
@Patka0000 10:30 wizyta;
@Magdalena5 13:00 usg prenatalne;
@Andzia155 16:00 wizyta;
@Magdalena5 16:20 wizyta;
@Paulinad wizyta;
@Katrina666 usg prenatalne;
30.06
@D4ri4 12:30 wizyta;
@Andzia155 12:50 usg prenatalne;
@JoannaMB 16:30 usg prenatalne;
@marmolada90 16:30 wizyta;
@Asij3090 18:45 wizyta;
@Annasol93 usg prenatalne;
@magda9104 wizyta;
@Renata.b2 usg;
@KajaP1992 wizyta;
@Ogorkowa usg prenatalne;
1.07
@Pawlinka82 9:30 usg prenatalne;
@Kassiula87 14:15 wizyta;
@justa_w 17:30 wizyta;
@Nika261 17:45 wizyta;
@kat. usg prenatalne;
2.07
@Mixme92 10:45 wizyta;
@M@lly wizyta;
@Anqua81 15:00 wizyta;
@Mamolka1 wizyta;
@Doti365 usg prenatalne;
@mi1979 wizyta;
Sheila
Hej Asiu, myślę, że każdy ma prawo napisać na forum co chce. Mnie opisy dziewczyn nie oburzyły, ale zrobiło się przykro. Tylko ja nie poroniłam nigdy ciąży i zdaje sobie sprawę, że ktoś kto poronil mógł odczuć to troszkę inaczej.Wiecie co tak leże i myślę o tym co tu się dzieje od wczoraj i powiem Wam że chyba jestem za głupia już na to forum bo tak najpierw są pretensje że są dziewczyny co tylko czytają nic nie piszą później że są takie co piszą za bardzo szczegółowo i stresują inne nie rozumiem czemu po pierwszym takim wpisie żadna nie napisała dziewczyny napiszcie do Stella na prywatną wiadomość żeby nas nie stresować . Po zatym po co czekac na wiadomości z wizyt jak rozumiem tylko czekacie na dobre na tych co jest coś nie tak lepiej niech nie piszą bo znów zestresuje resztę a wydaje mi się że bardziej pomocy na forum potrzebują te z problemami niż te u których jest wszystko książkowo . Tak jak już pisałam chyba już za głupia jestem na to forum więc nie będę się już udzielać bo bez sensu pisać tylko o sukcesach a o problemach nie bo kogoś mogą wprowadzić w czarne myśli i nerwy. Trzymajcie się i nudnych kolejnych 6 miesięcy pa.
Jest nas dużo i nigdy nikomu się nie dogodzi. Uważam, też że powinna zostać jakaś forma intymności i wiadomości, które piszemy powinny przechodzić przez "filtr" bo nie możemy patrzeć egoistycznie na siebie ale też na inne dziewczyny.
I przykre, że twierdzisz, że przez ostatnie 2-3 miesiące się tu nudzialas. I masz rację, że jeżeli masz się nudzić przez kolejne 6 to lepiej nie uczestniczyć w tym forum. Każdy jest tutaj dobrowolnie...
Nie rozumiem trochę Twojej postawy... Mam nadzieję, że nie do końca miałaś to na myśli. Interpretacja Twojego wpisu jest dość chłodna. Pozdrawiam Cię i mam nadzieję, że jednak zmienisz zdanie, bo uważam, że do tej pory dobrze Ci tu było.
kartkao
Dziewczyny co z wakacjami ? Czy któraś z was będzie na l4 rozmawiała z lekarzem o możliwości wyjazdu np nad morze odpocząć czy do rodziny ?
Mi sama zalecała, żeby jechać w spokojne miejsce, więc myślę, że nie będzie nic miał Twój lekarz przeciwko
Wiecie co tak leże i myślę o tym co tu się dzieje od wczoraj i powiem Wam że chyba jestem za głupia już na to forum bo tak najpierw są pretensje że są dziewczyny co tylko czytają nic nie piszą później że są takie co piszą za bardzo szczegółowo i stresują inne nie rozumiem czemu po pierwszym takim wpisie żadna nie napisała dziewczyny napiszcie do Stella na prywatną wiadomość żeby nas nie stresować . Po zatym po co czekac na wiadomości z wizyt jak rozumiem tylko czekacie na dobre na tych co jest coś nie tak lepiej niech nie piszą bo znów zestresuje resztę a wydaje mi się że bardziej pomocy na forum potrzebują te z problemami niż te u których jest wszystko książkowo . Tak jak już pisałam chyba już za głupia jestem na to forum więc nie będę się już udzielać bo bez sensu pisać tylko o sukcesach a o problemach nie bo kogoś mogą wprowadzić w czarne myśli i nerwy. Trzymajcie się i nudnych kolejnych 6 miesięcy pa.
Każda z nas jest inna i pewnie w te 6 miesięcy (oby nudne) się trochę dotrzemy. W takiej dużej grupie ciężko, żeby trafić tak, żeby nie przekroczyć czyjejś lini komfortu. Pewnie z czasem trochę poznamy się i będzie łatwiej. Każda z Was wnosi bardzo dużo do tego forum i szkoda się zrażać jakimiś nieporozumieniami i też bać się trochę pisać o pewnych tematach, żeby nie urazić innych.
@asia333podlasie zostań
Ostatnia edycja:
Angelika22
Powiem jej na wizycie 23 lipca ze w sierpniu chcemy gdzieś pojechać odpocząć
Ahoj lachony. Nic mi sie nie chce siku kurna goruje noca. Latam tam I spowrotem libel luzko.
Zuza tak myslalam o twoich studentkach. Czy ona z kazdej strony ma sasiadow? Po bokach gora I dol? Czemu sie nie zbiezecie w kupe razem I odplacic im. Pogadac I zgadac sie I po imprezie jak juz swita I o e lulu ida wy z wszystkich stron basem zaatakujcie
Zuza tak myslalam o twoich studentkach. Czy ona z kazdej strony ma sasiadow? Po bokach gora I dol? Czemu sie nie zbiezecie w kupe razem I odplacic im. Pogadac I zgadac sie I po imprezie jak juz swita I o e lulu ida wy z wszystkich stron basem zaatakujcie
reklama
Mixme92
Miałam się nie odnosić do tych wpisów bo dla mnie to trochę przepychanka bez celu... Tobie napiszę tylko, że jesteś niesamowita i życzę Ci jak najlepiej bo z tego co i jak piszesz bije taka siła, że nie może być inaczej.Mi sama zalecała, żeby jechać w spokojne miejsce, więc myślę, że nie będzie nic miał Twój lekarz przeciwko
Każda z nas jest inna i pewnie w te 6 miesięcy (oby nudne) się trochę dotrzemy. W takiej dużej grupie ciężko, żeby trafić tak, żeby nie przekroczyć czyjejś lini komfortu. Pewnie z czasem trochę poznamy się i będzie łatwiej. Każda z Was wnosi bardzo dużo do tego forum i szkoda się zrażać jakimiś nieporozumieniami i też bać się trochę pisać o pewnych tematach, żeby nie urazić innych.
Ja na przykład mam raka (całkiem dobre rokowania), jest to obecnie dosyć ważny aspekt mojego życia bo ciąża mi przerwała leczenie, nie chciałabym np Was tym straszyć i niby są fora onkologiczne, ale nie wiem czy jakbym napisała czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego to ktoś by mi odpisał.
@asia333podlasie zostań