reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Też mi się dłuży i też mi został tydzień (z hakiem), z drugiej strony tylko odliczając do kolejnej wizyty, odnoszę wrażenie, że nie czerpie z tego w pełni i czas szybciej ucieka. Kiedy byłaś ostatnio? :)
Mam podobnie... Ostatnio bylam 4 lipca, a Ty? Ja obwiniam deszczowe dni, człowiek siedzi e domu a dni się wleką....

Ja pierdziele godziny mnie nie bylo I 10 stron. Na akord napieracie czy jak :rofl2:
A który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać 😞 nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie 😭
Dziewczyny jak myślicie czy można jeść sery typu feta w ciąży? Wiem że tych pleśniowych nie można ale zastanawiam się nad fetta i mozzarella...
Ja te dwa jem.

o ile się nie mylę, to na Żeromskiego są :), ale to trzeba by się upewnić
W dobie korona to nic niepewna, a do konca roku jeszcze sie pewnie zmieni
A ile kosztuje taka przyjemność?
W pizdu :D 750-900 chyba mniej więcej za dobę
Też wolę tu.

Też mnie nie ma na liście jeszcze. ;).

Rozumiem. L4 można wystawić tylko do 3 dni w tył.

Oo tak się nazywa cukiernia? Nie kojarzę.

Ja chodzę na sw Tomasza moje ulubione.

Strasznie mi mrowienie lewa strona. Ręka i noga ;/. Mam nadzieję że nie zapomnę jutro powiedzieć lekarzowi
Chimney cake bakery, to jest taka budka przy plantach obok tego zejscia do tunelu do galerii krakowskiej. Takie cuda robią :D
Screenshot_2020-06-25-19-23-21.png

Ja robię tego samego dnia po usg. Tak mi lekarz zalecił. W poprzedniej ciąży miałam w luxmedzie prenatalne i jak wyszłam z usg to w recepcji od razu kazali przejść do labo na krew.

A w Luxmedzie to się nazywa usg prenatalne czy usg 11-13 tyg. To jest to samo?
Uwaga właśnie testuje migdały i działają 😀
Chyba też zacznę szukać po szafkach :)

reklama
Do góry