Kasia. band
Zaciekawiona BB
Są niezawodne!Uwaga właśnie testuje migdały i działają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są niezawodne!Uwaga właśnie testuje migdały i działają
I już zarobiłam piwko hahaUwaga właśnie testuje migdały i działają
Czekamy na wieści z wizyty i piękne zdjęcieDziewczyny w końcu po 3 tygodniach, właśnie wyjeżdżam na wizytę! Stresuję się mega - trzymajcie mocno kciuki!
Mam podobnie... Ostatnio bylam 4 lipca, a Ty? Ja obwiniam deszczowe dni, człowiek siedzi e domu a dni się wleką....Też mi się dłuży i też mi został tydzień (z hakiem), z drugiej strony tylko odliczając do kolejnej wizyty, odnoszę wrażenie, że nie czerpie z tego w pełni i czas szybciej ucieka. Kiedy byłaś ostatnio?
A który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchać nie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie
Ja te dwa jem.Dziewczyny jak myślicie czy można jeść sery typu feta w ciąży? Wiem że tych pleśniowych nie można ale zastanawiam się nad fetta i mozzarella...
W dobie korona to nic niepewna, a do konca roku jeszcze sie pewnie zmienio ile się nie mylę, to na Żeromskiego są , ale to trzeba by się upewnić
W pizdu 750-900 chyba mniej więcej za dobęA ile kosztuje taka przyjemność?
Chimney cake bakery, to jest taka budka przy plantach obok tego zejscia do tunelu do galerii krakowskiej. Takie cuda robiąTeż wolę tu.
Też mnie nie ma na liście jeszcze. .
Rozumiem. L4 można wystawić tylko do 3 dni w tył.
Oo tak się nazywa cukiernia? Nie kojarzę.
Ja chodzę na sw Tomasza moje ulubione.
Strasznie mi mrowienie lewa strona. Ręka i noga ;/. Mam nadzieję że nie zapomnę jutro powiedzieć lekarzowi
SzokU nas dziś w Biedronce wpadł sanepid zamknęli drzwi wyjściowe i kto nie miał maseczki to każdy mandat 300zl
Ja robię tego samego dnia po usg. Tak mi lekarz zalecił. W poprzedniej ciąży miałam w luxmedzie prenatalne i jak wyszłam z usg to w recepcji od razu kazali przejść do labo na krew.
Chyba też zacznę szukać po szafkachUwaga właśnie testuje migdały i działają
A ja o małorolnych mojej mamy za ślinka mi leci jak tylko pomyśleJa marze o kiszonych ogórkach ale nie mamy już ani jednego słoika