reklama
topka55
Zaangażowana w BB
Ja planuję pracować jak najdłużej, oczywiście w miarę rozsądku. Życie pewnie i tak zweryfikuje mój planDziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?
kartkao
Fanka BB :)
Ja planuję pracować jak najdłużej, oczywiście w miarę rozsądku. Życie pewnie i tak zweryfikuje mój plan
A musisz chodzić do pracy, czy możesz też zdalnie?
Ja pracuje w przedszkolu I wstepnie schodze na macierzynski 2 stycznie
Dziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?
kartkao
Ja pracuje w przedszkolu I wstepnie schodze na macierzynski 2 stycznie
W pierwszej ciąży też tak pracowałaś do końca?
topka55
Zaangażowana w BB
Mogę zdalnie, ale póki dam radę to wole jeździć do pracy. Mam dość po tej całej kwarantannieA musisz chodzić do pracy, czy możesz też zdalnie?
Balbinka1991
To prawie jak pokój w 5 gwiazdkowy hotelu.może pójdę jutro z koleżanką na te lody kto wiebardzo smakowicie wyglądają. Jeśli chodzi o szpital w Krakowie to robiłam badanie kiedyś Pani położnej to było pewnie z rok temu i powiedziała, że dobre opinie ma Żeromski,Rydygier noi ten Narutowiczjeśli chodzi o nowy Kopernik to fakt wszystko ale nie znam nikogo kto tam rodził więc nie mam żadnej opinie oprócz tych internetowych. W Żeromskim rodziły moje koleżanki ostatnio i były zadowolone bardzo.W dobie korona to nic niepewna, a do konca roku jeszcze sie pewnie zmieni
W pizdu 750-900 chyba mniej więcej za dobę
Chimney cake bakery, to jest taka budka przy plantach obok tego zejscia do tunelu do galerii krakowskiej. Takie cuda robią
Zobacz załącznik 1139061
reklama
U
użytkownik 19
Gość
Ja planowalam.pracowac do konca 6 miesiaca ale ze wzgledu na odklejanie kosmowki i koniecznosc lezenia pojde juz w polowie sierpniaDziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?