reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?

reklama
Jeśli będzie opcja wykupienia sali jednoosobowej i jeszcze np z dostawka dla męża to ja biorę w ciemno ale wole się nie nastawiać bo do czasu porodu do wirus może wrocic jeszcze 5 razy.

W dobie korona to nic niepewna, a do konca roku jeszcze sie pewnie zmieni

W pizdu :D 750-900 chyba mniej więcej za dobę

Chimney cake bakery, to jest taka budka przy plantach obok tego zejscia do tunelu do galerii krakowskiej. Takie cuda robią :D
Zobacz załącznik 1139061
To prawie jak pokój w 5 gwiazdkowy hotelu.😳może pójdę jutro z koleżanką na te lody kto wie😁bardzo smakowicie wyglądają. Jeśli chodzi o szpital w Krakowie to robiłam badanie kiedyś Pani położnej to było pewnie z rok temu i powiedziała, że dobre opinie ma Żeromski,Rydygier noi ten Narutowicz😜jeśli chodzi o nowy Kopernik to fakt wszystko ale nie znam nikogo kto tam rodził więc nie mam żadnej opinie oprócz tych internetowych. W Żeromskim rodziły moje koleżanki ostatnio i były zadowolone bardzo.

reklama
Dziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?
Ja planowalam.pracowac do konca 6 miesiaca ale ze wzgledu na odklejanie kosmowki i koniecznosc lezenia pojde juz w polowie sierpnia

Do góry