reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej mamusie ale miałam lekture z rana tyle napisałyście. Ja też dziś kiepską nockę miałam budziłam się wierciłam za gorąco mi było i ostatecznie wstałam z bólem głowy 🥴. Jestem już po śniadaniu nie uwierzycie co zjadłam 🤦‍♀️ dostałam wczoraj od teściowej wiejski chleb i smalczyk i dała dla mnie dwa słoiczki marynowanych prawdziwków i jeszcze kawałek tortu czeka w lodówce. Słoiczek grzybków już wrabalam z kanapkami ze smalcem 🤭😁. Plissss niech się przyjmie bo takie to dobre było. Miłego dnia i kciuki za wizyty 😘

Ja próbowałam na netflixie wciągnąć się w dom z papieru ale jakoś mnie nie kręcił może nie miałam jak się skupić 🤷‍♀️

Ja próbowałam na netflixie wciągnąć się w dom z papieru ale jakoś mnie nie kręcił może nie miałam jak się skupić 🤷‍♀️
Ja jak oglądałam początek sezonu to też tak mówiłam i się zapieralam że dalej nie bd tego oglądać 😁 potem się tak wkrecilam że siedziałam do nocy i oglądałam 😂 jak dla mnie bardzo dobry serial 😁

@M@lly dobrze pamiętam że ty też masz heparynę? Jak Ci idzie robienie tych zastrzyków? Ja mam wrażenie że u mnie coraz gorzej. Mam tak obolaly brzuch przez to...

reklama
Do góry