reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny ja kończę dzień jeszcze lepiej niż go zaczęłam... o 23:00 zasnęłam na kanapie.. przed 01:00 obudzil mnie mąż, umyłam zęby, położyłam się w łóżku, a 5 minut później wisiałam nad kibelkiem - 🤮 dosłownie samą wodą i kwasem, także "poranne mdłości" jak z byka strzelił u mnie 🙊 to byl dla mnie piekny dzień!!! 🥴🤢

reklama
Dziewczyny mam nadzieję że u was dzień zaczął się lepiej, ja cała noc miałam okropne mdłości aż do teraz , teraz mnie wzięło i dobre 10 minut rzygania...do tego głowe to mi na rozwalić, tak mnie mega boli od wieczora. Zastanawiam się czy zjeść coś teraz bo niby trochę lepiej się czuję ale boje się że zaraz znów to zwrócę

Witam zaraz 6:20 a Wy jeszcze śpicie pobudka haha fajnie że w nocy piszecie rano mam co robić przy kawie 😘 ja ostatnio takie bóle brzucha mialam przez zaparcia aż dulcobis musiałam wziasc i najadłam się buraczków kiwi i wkoncu pomogło a to taka pełna chodziłam jakbym miała pęknąć 😁 miłego dnia życzę i trzymam kciuki za wizytujace

Mnie jeszcze ani razu nawet nie zemdlilo ciekawe od czego to zależy z synem też jak byłam w ciąży ani razu ale to też ma swój minus bo mogę jeść co chcemy i zaraz dupa urośnie haha jedyna przypadłość w ciąży z synem miałam pod koniec okropna zgagę prawie 24h na dobę.

Mnie jeszcze ani razu nawet nie zemdlilo ciekawe od czego to zależy z synem też jak byłam w ciąży ani razu ale to też ma swój minus bo mogę jeść co chcemy i zaraz dupa urośnie haha jedyna przypadłość w ciąży z synem miałam pod koniec okropna zgagę prawie 24h na dobę.
Mi na trzy dni mdłości tylko przeszły to byłam mega szczęśliwa i myślałam że to koniec a teraz jest jeszcze gorzej jak było...

Dziewczyny mam nadzieję że u was dzień zaczął się lepiej, ja cała noc miałam okropne mdłości aż do teraz , teraz mnie wzięło i dobre 10 minut rzygania...do tego głowe to mi na rozwalić, tak mnie mega boli od wieczora. Zastanawiam się czy zjeść coś teraz bo niby trochę lepiej się czuję ale boje się że zaraz znów to zwrócę

U mnie masakra... wczoraj po 1 i o 2 w nocy dwa razy biegałam do toalety i wymiotowalam doslownie woda, śliną i kwasem... jeszcze nigdy mnie tak bardzo nie szarpało, myslalam, że się z tej łazienki nie podniosę.. Spałam łącznie ok 4h.. 🥴 Teraz widzę, że u mnie jest szaro, buro i pada deszcz i powiem Wam, ze mega sie ciesze, bo przynajmniej bedzie rześkie powietrze..
A co do śniadania to mam dokladnie to samo - czuje, ze burczy mi w brzuchu, a boje się zjesc, zeby znowu tego nie przeżywać 😔

Wchodzę po nocy czekając aż się letrox przyjmie więc śniadanie za pół godziny dopiero w żołądku już ssie a tu takie takie pyszności opisujecie i jeszcze zdjęcia kanapek i maca😱jak żyć 🤔 ja zaparć nie mam ale za to w drugą stronę przed ciążą miałam zespół jelita drażliwego i teraz codziennie albo co drugi dzień daje popalić bólem brzucha i biegunką.

Dzien doberek. Współczuje Wam dziewczyny tych wymiotów 😥 ja mam od czasu do czasu mdłości i czasami mnie szarpnie ale nie wisze nad kiblem. Na sama mysl jak sie meczycie zaczyna mnie piec przelyk . W koncu to minie ☺ oby jak najszybciej. Milego dnia wszystkim zycze i udanych wizyt 😘

Dzień dobry dziewczęta.
Ja też mam zawsze lekturę z rana, do śniadania :)

Wizytę planową u mojego gin mam 16.07, ale oczywiście nakręcona Waszymi podwójnymi kartami i wizytami też umówiłam się na dodatkową z pakietu na 01.07 😊
Myślę, że będziemy bardziej spokojne, jak będziemy czuć ruchy 😍

reklama
Ja ledwo dolecialam,wzielo mnie przed 5 rano,pol godziny po euthyroxie z woda.Juz jak popijalam go woda,to czulam,ze bedzie jazda.Grzecznie pol godziny przelezalam,poczytalam Was,ale sytuacja wymknela sie spod kontroli :( troche wody poszlo :( mam nadzieje,ze euthyrox sie wchlonal :(

Do góry