reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Część dziewczyny,
Ale się rozpisałyście 😉 ja w nocy spałam strasznie niespokojnie, do tego jakieś dziwne sny. To chyba przez dzisiejsze badanie prenatalne, wczoraj dzwoniłam do przychodni i dowiedziałam się, że jeśli lekarz wyrazi zgodę, żeby tata wszedł na badanie to będzie mógł popatrzeć więc trzymajcie kciuki! 🙂
Aha, kaszubi też mają sporo dziwnych słów ale szczypior to szczypior 🙂

A do tych wymiotujących to trzymam kciuki, żeby się niedługo skończyło. I jak jest źle to polecam kroplówkę, lekarz w szpitalu powiedział mi, że po 2-3 dniach wymiotów (i w moim przypadku biegunki) jesteśmy już odwodnieni i warto wpaść na kroplówkę, mnie postawiła na nogi i po tym mdłości i wymioty były dużo mniejsze.

reklama
Dziewczyny mam nadzieję że u was dzień zaczął się lepiej, ja cała noc miałam okropne mdłości aż do teraz , teraz mnie wzięło i dobre 10 minut rzygania...do tego głowe to mi na rozwalić, tak mnie mega boli od wieczora. Zastanawiam się czy zjeść coś teraz bo niby trochę lepiej się czuję ale boje się że zaraz znów to zwrócę
Herbata mietowa z biszkoptami?

Hej kochane 😘 ja tradycyjnie po śniadanku już. Pisałyście o smalcu ja też bym chyba zjadła bo mi się śnił aż ale jak by było ze smakiem to nie wiem. Ja w tej ciąży mam bardzo zmieniony smak moje ulubione potrawy nie smakują mi tak jak zawsze i do tego ten okropny posmak w ustach ble. Tyle napisałyście jak ja już spałam że już nie pamiętam co chciałam odpisać. Miłego dnia życzę.

Ja mam ochote na danonki morelowe i bulke z almette smietankowym.
W pierwszej ciazy nie mialam ani pol zachcianki,a teraz?
Wczoraj wieczorem,gdyby tylko ktos mi to przyniosl,to zjadlabym chyba zawartosc calej torby z maka ,i to takiej z uszami.
Od wczoraj do mdlosci i wzdec jeszcze dolaczyla zgaga...........

Mąż mi na kolacje rozmieszal ser biały z rzodkiewka i dudkami cebuli, na to pomidor, ogorek i sałata. Wdupcylam trzy takie kanapki i ledwie się ruszam 😅 mam nadzieję, ze moj woreczek żółciowy nie bedzie mial mi tego za złe. Matki, ale sie objadlam
Moje ulubione 💖 mogłabym jeść codziennie

Hej dziewczyny ❤ trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, pokażcie po zdjęcia maluszków 🥰

Ja właśnie zjadłam euthyrox i czekam aż będę mogła coś zjeść a ssie mnie znowu okropnie 🙄

Czytam książkę a właściwie już kończę kryminał z wątkiem erotycznym i wyobraźcie sobie ze taka jestem ciekawa co będzie dalej że nawet mi się śniło że to ja byłam ta główna bohaterka 😂 fantazja mnie poniosła nieźle, no ale cóż 😁

Życzę wam udanego dnia i dobrego samopoczucia ❤

reklama
Do góry