Renata.b2
Fanka BB :)
Ja w pracy starań się nadrabiaćJak ja rano statram sie was nadgonic to szok. Jak w pon wroce normalnie do pracy od 9 do 5.30 to ja normalnie nigdy was nie nadrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pracy starań się nadrabiaćJak ja rano statram sie was nadgonic to szok. Jak w pon wroce normalnie do pracy od 9 do 5.30 to ja normalnie nigdy was nie nadrobie
U mnie lekarze sami proponują odrazu zwolnienie.zastanawiam się co powiedzieć lekarzowi, żeby wystawił mi L4, bo z tego co słyszałam nie jest chętna do wystawiania. a ja ledwo mam siłę leżeć, masakra..
Nie, zupełnie odwrotnie. Początek był super, czułam się bardzo dobrze, jakbym miała więcej sił. W teraz od rana jak z krzyża zdjeta, wszystko mnie boliWspółczuje bardzo. W poprzednich ciążach też się tak żle czułaś?
zazdroszczęU mnie lekarze sami proponują odrazu zwolnienie.
spróbuję może się uda męczą mnie wyrzuty sumienia, że zostawiam dziewczyny na lodzie.Klaudiaxx ja poprosiłam po prostu . Ze nie mam sił i męczą mnie wymioty , nie usłyszałam złego słowa
Moja trochę kreciła nosem, proponowała mi, żebym wybrała zaległy urlop, który mam do 5 października... Ale w końcu dała i urlop mi przejdzie na czas po macierzyńskimzastanawiam się co powiedzieć lekarzowi, żeby wystawił mi L4, bo z tego co słyszałam nie jest chętna do wystawiania. a ja ledwo mam siłę leżeć, masakra..
Ja też dałam czas w pracy na poszukanie zastępstwa za mnie do końca lipca, ale czasem to co się teraz w tej pracy dzieje nakręca mnie na to żeby iść i mieć ich gdzieś i nie wracać tu po macierzyńskimteż chciałam pracować do końca lipca, ale chyba już nie daje rady..