ewunia1593
Początkująca w BB
Ja tez ))Ja mam wizytę na 16.07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ))Ja mam wizytę na 16.07
40, w zasadzie w tym roku skończę 41Gratulacje i witamy na styczniówkach . Razem z nami zawsze raźniej. Ile masz lat jak to nie tajemnica ja mam 37
To na lipiec ja mam wizytę 1.07 na 17:45Jesteś juz wpisana
Na lipiec tez zapisuje,cwiec normalnie mozecie podawac
Ja bym sie chyba nie odwazyla prowadzić bliźniaczej ciąży tylko na nfz. Ale może po prostu nie trafiłam jeszcze na dobrego lekarza
Nie jest źle ważne na ile się czujesz ja tam się czuję bez ciąży na 25 bo w ciąży na 50 . Nauczycielka w szkole moich dzieci w tamtym roku rodziła w wieku 48 lat ma zdrowego syna.40, w zasadzie w tym roku skończę 41
witamy zawsze warto wierzyć, ze się uda gratulujeDziękuję dziewczyny.
Nigdy wcześniej nie było pozytywnej bety. Nawet po procedurach in vitro.
A teraz naprawdę cud. Już odpuściłam, nie wierzyłam.
Znam starsze ciężarówki bez przesady to nie te czasy40, w zasadzie w tym roku skończę 41
Mnie się ostatnio lekarz pytał czy miewam bóle głowy. Mówiłam że dwa razu miałam takie że nie poradziłabym sobie bez tabletki i powiedział że można apap.Dziewczyny Wy bierzecie w 1 trym. paracetamol czasami? Łapie mnie ból głowy jak się rozwinie w migrene to po mnie. Koleżanka mówi, że nie powinnam NIC brać teraz ale ona nie ma dzieci którymi trzeba się zając z drugiej strony nie chce zaszkodzić. Więc pytam Was bo ten sam etap
Mam przeczucie, że wszystko będzie dobrze Znajoma rodziny urodziła 3 lata temu piękną córeczkę w wieku 40 lat (pierwsze dziecko). Mama mojej koleżanki 'wpadła' z mężem w wieku 46 lat a dzidziuś super! (choć to akurat nie było ich pierwsze dziecko).40, w zasadzie w tym roku skończę 41