Z
zmiana8.2
Gość
Dopiero bedziemy o tym rozmawiac,a ja dzieki Tobie podpytam o to w tym kierunkuJa też nigdy nie byłam w poradni genetycznej. Może to zależy od lekarza prowadzącego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero bedziemy o tym rozmawiac,a ja dzieki Tobie podpytam o to w tym kierunkuJa też nigdy nie byłam w poradni genetycznej. Może to zależy od lekarza prowadzącego
Mi tez lekarka ze szpitala mowila,ze w razie boli brzucha to no spa i paracetamolMnie się ostatnio lekarz pytał czy miewam bóle głowy. Mówiłam że dwa razu miałam takie że nie poradziłabym sobie bez tabletki i powiedział że można apap.
U mnie podobnie, częste bóle głowy przechodzące w migreny i biore apap normalnieDziewczyny Wy bierzecie w 1 trym. paracetamol czasami? Łapie mnie ból głowy jak się rozwinie w migrene to po mnie. Koleżanka mówi, że nie powinnam NIC brać teraz ale ona nie ma dzieci którymi trzeba się zając z drugiej strony nie chce zaszkodzić. Więc pytam Was bo ten sam etap
Normalka,hashimotoWróciłam właśnie od endokrynologa i jestem trochę zmartwiona oprócz niedoczynnosci ciazowej mam wysokie anty TPO, zrozumiałam to tak że przeciwciała atakują tą tarczycę i lekarz powiedział że prędzej czy później przestanie ona działać. Martwię się teraz czy ma to jakiś wpływ na ciążę i czy dzidziuś jest bezpieczny któraś z Was oznaczała sobie anty TPO? U mnie jest to autoimmunologiczne zapalenie tarczycy Letrox 50 zwiększył mi na 75, 11 sierpnia mam telewizytę i kontrolę wyników tsh
Kochana, to się nazywa Hashimoto, bardzo dużo kobiet to ma. Niestety ale będziesz musiała przyjmować letrox całe życie ale da się z tym żyć z dzidzią też będzie wszystko ok.Wróciłam właśnie od endokrynologa i jestem trochę zmartwiona oprócz niedoczynnosci ciazowej mam wysokie anty TPO, zrozumiałam to tak że przeciwciała atakują tą tarczycę i lekarz powiedział że prędzej czy później przestanie ona działać. Martwię się teraz czy ma to jakiś wpływ na ciążę i czy dzidziuś jest bezpieczny któraś z Was oznaczała sobie anty TPO? U mnie jest to autoimmunologiczne zapalenie tarczycy Letrox 50 zwiększył mi na 75, 11 sierpnia mam telewizytę i kontrolę wyników tsh