reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Tylko w uk to jest wszystko NHS. Przecież można chodzić do polskiego lekarza w uk i będzie podtrzymywał ciążę prywatnie.
Tu poprostu do 12 tygodnia ciąży nie uznaja. Chyba że miałaś już 4 poronienia to wtedy wysyłają do kliniki poronień i masz w tedy B.dobrą opiekę.
Trzeba dodać ze wizyta położnicza u polskiego lekarza prywatnie kosztuje tu 130-160f 😂, i będzie kazał ci przychodzić co 2-3 tyg 🙈 ja zapłaciłam 59f za usg w 9tyg w normalnej angielskiej klinice 🤷🏼‍♀️

Jak ja zażywałam akcylowir na półpaśca lekarz mówił, że tutaj korzyści z zażywania akcylowiru przewyższają ewentualne skutki uboczne, no i powiedzmy sobie szczerze, że innego wyjścia nie ma, bo chorobę trzeba wyleczyć. ewunia1593 jaką masz dawkę? Ja miałam 800

Dziewczyny służba zdrowia na NFZ mnie zaskakuje codziennie 😂 zadzwoniłam o termin wizyty do ginekologa na NFZ. Najbliższy - wrzesień 2020 a jak powiedziałam Pani ze ciąża bliźniacza i we wrześniu to już mogę sobie te badania w D wsadzić znalazł się termin na jutro na 8:45 czary!

W ogóle muszę powiedzieć, że dzisiaj się jakoś dziwnie dobrze czuję. I nawet zmęczona jakoś bardzo nie jestem. Niby fajnie z ale trochę mnie to martwi 🥺 dobrze że Wy też czasem macie dni bez objawów, a jest wszystko ok...

reklama
W ogóle muszę powiedzieć, że dzisiaj się jakoś dziwnie dobrze czuję. I nawet zmęczona jakoś bardzo nie jestem. Niby fajnie z ale trochę mnie to martwi 🥺 dobrze że Wy też czasem macie dni bez objawów, a jest wszystko ok...
A ja dziś bez sił totalnie leżę i nic nie robię 😞 pogoda na mnie źle działa

Do góry