reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
Od 35.r.z ale jeśli lekarz widzi coś nie tak to daje skierowanie i też zrobią za darmo na nfzOd jakiego wieku za darmowe?
Ja rogala w ciąży nie miałam ale kołdrę i pierzynę z pierzyny robiłam sobie wałek duży i wygodny. W piątek mam pierwszą wizytę podpowiedzie czy któraś z Was robiła jakieś wyniki na pierwszą wizytę jeśli tak to jakie ostatni raz u ginekologa byłam 3 lata temu po porodzie
Jeśli idziesz prywatnie polecam zrobić morfologię, TSH i mocz. Jeśli n NFZ nie ma to sensu bo dadzą Ci skierowanie.
Magda a tego co mu powiedziano to zovirax absolutnie.
Olimpia, mi sie wydaje ze jakby w pl pozamykac prywatne gabinety to by bylo dokladnie to samo co w uk I irl. Tylko ze u nas nie sa tak popularne wizyty prywatne a w pl wiekszosc jedzie tylko na nich bo inaczej do lekarza sie nie dostaniesz. Ja w 6tcmialam usg tylko przez moje przejscia I nastepne bedzie dopiero kolo 14 tug pewnie. Dlatego zaplace 160 euro w piatek za prywatne usg. Wydaje mi sie ze wszedzie tak jest
Zależy od lekarza. Ja na NFZ mam wizyty co 1-2 tyg.
Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie
Jeśli masz skierowanie to masz na NFZ
JoannaMB
Nigdy wcześniej nie miałam zawsze nogi na męża kładłam w nocy więc myślę że mi też podpasujeJest Zajebista mi sie super na tym spało
anusiaanusia
Ja tez klade ale krzyczy na mnie ze ja jak grzejnik i zebym spadala hahaNigdy wcześniej nie miałam zawsze nogi na męża kładłam w nocy więc myślę że mi też podpasuje
G
guest-1705313312
Gość
Ok ok dziękuję , bo ja to ciemna w tych sprawach aczkolwiek po pół godzinie dzwonienia w różne miejsca w końcu udało mi się umówić wizytę więc proszę do kalendarza mnie wpisać wizyta na badania prenatalne 13go lipca 16:20 . Dziękuję i sprawdziłam sobie też czy lekarz ma certyfikat więc również dziękuję za tą stronę z lekarzami
Z
zmiana8.2
Gość
Powiesz jaka?ja tez urodzilam sie z wada,moze by mi dali tez...Ja dostałam skierowanie ze względu na moją wadę z którą się urodziłam.
Stelle
U mnie od dzisiaj równe dwa tygodnie do wizyty. Półmetek czekania za mną... Mam wrażenie że czas stoi w miejscu ale od soboty czuję delikatne rozpieranie w dole brzucha i pachwinach więc mam nadzieję że Okruszek ładnie rośnie ❤
Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa, jestem ciekawa czy zwiększy mi dawkę Letroxu
Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa, jestem ciekawa czy zwiększy mi dawkę Letroxu
reklama