reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja rogala w ciąży nie miałam ale kołdrę i pierzynę z pierzyny robiłam sobie wałek duży i wygodny. W piątek mam pierwszą wizytę podpowiedzie czy któraś z Was robiła jakieś wyniki na pierwszą wizytę jeśli tak to jakie ostatni raz u ginekologa byłam 3 lata temu po porodzie

Jeśli idziesz prywatnie polecam zrobić morfologię, TSH i mocz. Jeśli n NFZ nie ma to sensu bo dadzą Ci skierowanie.

Magda a tego co mu powiedziano to zovirax absolutnie.
Olimpia, mi sie wydaje ze jakby w pl pozamykac prywatne gabinety to by bylo dokladnie to samo co w uk I irl. Tylko ze u nas nie sa tak popularne wizyty prywatne a w pl wiekszosc jedzie tylko na nich bo inaczej do lekarza sie nie dostaniesz. Ja w 6tcmialam usg tylko przez moje przejscia I nastepne bedzie dopiero kolo 14 tug pewnie. Dlatego zaplace 160 euro w piatek za prywatne usg. Wydaje mi sie ze wszedzie tak jest

Zależy od lekarza. Ja na NFZ mam wizyty co 1-2 tyg.

Dziewczyny dostaliście skierowanie na badania prenatalne ?? Bo dzownilam teraz się zapisać do jednej kliniki i się mnie pani pytała czy mam skierowanie

Jeśli masz skierowanie to masz na NFZ ;)

Ok ok dziękuję , bo ja to ciemna w tych sprawach 😂 aczkolwiek po pół godzinie dzwonienia w różne miejsca w końcu udało mi się umówić wizytę więc proszę do kalendarza mnie wpisać 😁 wizyta na badania prenatalne 13go lipca 16:20 . Dziękuję ♥️ i sprawdziłam sobie też czy lekarz ma certyfikat więc również dziękuję za tą stronę z lekarzami ♥️

U mnie od dzisiaj równe dwa tygodnie do wizyty. Półmetek czekania za mną... Mam wrażenie że czas stoi w miejscu 🤦‍♀️ ale od soboty czuję delikatne rozpieranie w dole brzucha i pachwinach więc mam nadzieję że Okruszek ładnie rośnie ❤🥺
Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa, jestem ciekawa czy zwiększy mi dawkę Letroxu 🤔

reklama
M@lly, wyobraz sobie ze prywatny gabinet jest jeden na duze miasto. Wszyscy chodza na nfz I wszyscy tak prowadza ciaze. Masz szczescie ze tak czesto wizyty mozesz miec.

Do góry