asia333podlasie
Fanka BB :)
Tak czytam o zmianach ciała i powiem Wam że jakoś nigdy o tym nie myślałam może temu że gorszego ciała i skóry jak ja nie można mieć trochę się zaczynam wstydzić iść na pierwszą wizytę i nie że trzeba się rozebrać i pokazać to co w majtkach ale brzuch i uda ja jak pisałam ponad rok temu przeszłam operację bariatryczna w pół roku schudłam 55kg więc wszystko wisi mogę iść na plastykę po ciąży jak już nie będę chciała mieć dzieci ale pamiętam że jak obudziłam się po operacji to mówiłam do męża że jak mi kiedyś przyjdzie do głowy iść na plastykę to niech mnie jebnie patelnia w łeb haha . Tez się zastanawiam czy przez nadmiar skóry USG przez brzuch będą widoczne mimo że już nie mam tam tak dużo tłuszczu jak kiedyś.
Ja w ciąży z małym chodziłam do super lekarki ale np na prenatalne kazała mi iść do kliniki sama ich nie wykonywała chodź na super sprzęt itd a to była klinika do in vitro i też było tam tylko 2 lekarzy którzy się tym zajmowali.
Ja w ciąży z małym chodziłam do super lekarki ale np na prenatalne kazała mi iść do kliniki sama ich nie wykonywała chodź na super sprzęt itd a to była klinika do in vitro i też było tam tylko 2 lekarzy którzy się tym zajmowali.