reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ej lachony co do tesciowej.... mowicie do nich mamo? Ja juz 9 lat po slubie ale dalej na per pani. Jakos nie przechodzi mi przez gardlo mama:oo::no2:
Do pierwszej teściowej starałam omijać to słowo i raczej mówiłam bezosobowo do drugiej na Pani lub również bezosobowo jakoś ja wychodzę z założenia że matkę ma jedną i to mi starczy 😂😂

reklama
Moja to mega kochana, pomocna i życzliwa ale strasznie dużo gada ;) poza tym ona sama wychowywała dzieci i mam wrażenie, że te już teraz dorosłe dzieci to jej cały świat.
My właśnie zaczynamy budowę domu a ona ciągle nam marudzi, że chce z nami mieszkać, że przy dzieciach pomoże i nie będziemy musieli brać tak dużego kredytu bo ona dorzuci kasę że sprzedaży mieszkania. A my od miesięcy powtarzamy, że nie ma mowy bo dzieci chcemy po swojemu wychować i mieć prywatność we własnym domu :)
Nie powinno w ciąży jeść się tymianku bo wywołuje skurcze macicy.

PP

Ja też per Pani lub bezosobowo.

Boże mega boli mnie kręgosłup lędźwiowy po prawej i prawe kolano. Aż mi się płakać chce... Leżę i pije ladlera grefrutowego 0%.
[/QU
Miałaś jakiś uraz tego kolana? Wiem że olejek żywokostowy pomaga na stawy tylko nie wiem czy w ciąży można.

Ja właśnie biorę się za nadrabianie mam.chyba ponad 20 stron szalone ❤! Dziękujemy za wszystkie reakcjena post to bardzo miłe 😘! U mnie dziś dzień na wariackich papierach.. po USG zakupy jak zwykle nie skończyło się na 1 body A nawet i mnie się coś skapło. Stwierdziłam, że skoro nie pale juz dlugi i od 2 miesięcy nic sobie nie kupiłam to się należy 😂😳. Wróciłam do domu i zakupy z moim T, w domu o 19, zrobiłam hamburgery i potem randka z glicerynowymi czopkami... powiem Wam że te zaparcia mnie wykańcza. Dobrze że dziś te czopki mnie uratowały. Biorę się za czytanie 👌🧡💙. Najlepsza lektura do gorącej herbaty z książek przeszłam na babyboom 💪🤰🤰Zobacz załącznik 1135463
I jak tu teraz iść spać jak takie pyszności na zdjęciu 🙈 ja też nadrabiam zaległości 😁

Dziewczyny , ale Was ciężko nadrobić 😊
Ja jestem ze Śląska, i widzę że nas dużo z okolic :)
Jeśli chodzi o cerę to na samym początku miałam wysyp ,a teraz mam super buzię 🤔
GRATULUJĘ wszystkim wizytujacym dzisiejszym :) piękne dzieciątka 😍
Trzymam kciuki za jutrzejsze 😍

Te zdjęcie tego hamburgera.... ślinka mi leci teraz choć zwykle nie jadam ale teraz mam taka ochotę na niego wgryzlabym się :D
Mam też ochotę na pierogi z truskawkami nie za bardzo potrawie zrobić farsz owocowy by nie wypływal:/
Kochana ja 3 dni myślałam nas tym hamburgerem! Zrobiłam I... uwaga l, uwaga zjadłam pół! Ja kocham pierogi ale ruskie i bardziej wytrawne. Kiedyś czytałam że chyba dodaje się trochę mąki ziemniaczanej albo kisielku? Że to trochę jakby zabezpieczyła owoc przed puszczaniem soku A jak już puści to będzie ta konsystencja bardziej zwarta. Nie jestem pewna ale coś mnie świta 🥰👌

Dziewczyny , ale Was ciężko nadrobić 😊
Ja jestem ze Śląska, i widzę że nas dużo z okolic :)
Jeśli chodzi o cerę to na samym początku miałam wysyp ,a teraz mam super buzię 🤔
GRATULUJĘ wszystkim wizytujacym dzisiejszym :) piękne dzieciątka 😍
Trzymam kciuki za jutrzejsze 😍
Ja właśnie próbuje nadrobić i ciężko mi to idzie ale walczę dzielnie 👌😂😅 ostatnio coś mam problemy ze zaśnięciem więc dobrze, że jest co robić! A Ty Też bezsenność?

U Ciebie też już pięknie dzidziutka widać! W którym tc jesteś? Gratulacje!! 😍
Dziękuję kochana ! Z OM 11 tydzien leci A z USG już 12 . ❤🥰 ale dzidzia od 3 wizyty starsza zawsze o te 4-5 dni i jak Pani doktor liczyła to ze względu na krótkie cykle i wczesną owulacje wszystko się zgadza ;)!

reklama
Do góry