reklama
Paulinad
Fanka BB :)
Mnie dziś wysypalo też na twarzycała twarz mam wysypaną
Co do grupy jestem jak najbardziej za !
Czarnanoc
Ja pochodzę z patologicznej rodziny i na rodziców nie mam co liczyć a moi teście są super tylko jak się do nich dziecko przywiezie i po chwili jedzie z powrotem. Mogę liczyć tylko na swoją ciotke w 100%. Co prawda należę do osób które niechętnie oddają swoje dziecko pod opiekę innej osoby ale dobrze moc czasem odpocząć.
marmolada90
Gratuluję wszystkim wizytującym dzisiaj piękne zdjęcia i w ogóle same dobre wiadomości dzisiaj. Oby tak dalej!
A mi udało się kupić detektor tetna. Jest od 12tc, ale myślałam że jednak coś usłysze według USG dzisiaj jest 8+4tc, a poprzednia ciążę poroniłam na tym etapie. Chciałam się trochę uspokoić a wyszło jak zwykle
A mi udało się kupić detektor tetna. Jest od 12tc, ale myślałam że jednak coś usłysze według USG dzisiaj jest 8+4tc, a poprzednia ciążę poroniłam na tym etapie. Chciałam się trochę uspokoić a wyszło jak zwykle
Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
Balbinka1991
Jeśli chodzi o teściów to moja teściowa to dramat lekko mówiąc dużo by pisać.. Teściu umarł w tamtym roku. Ogólnie mam młoda teściowa ma 49 lat a myślenie starszej Pani. Uważa że wszystko jej się należy bardzo naciskała żeby się do niej przeprowadzić ale ja nigdy nie zamierzałam mieszkać z teściami i nigdy tego nie ukrywałam przed moim mężem on to rozumiał i sam nie chciał zostać w domu. Ogólnie jak mój mąż był na kontrakcie wydzwaniała do mnie że do niej nie przyjeżdżam, ona tego nie rozumie że inaczej z mężem jechać do jego rodzinnego domu a inaczej ja sama i siedzieć z nimi. W dodatku żyje ponad stan jest zakupoholiczka, wiecie odkurzacz za 3 tyś, kołdry z baranów za 5 tyśoczywiście wszystko w raty albo na kredyty. I właśnie po to były te jej naciski żeby jej te długi spłacać bo przecież dom zapisała a długów cho cho no i dużo by pisać jeszcze.
Laura_T
Cześć! Powodzenia na jutrzejszej wizycie Asiu, trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło.Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
Mixme92
To witamy i czekamy na dobre wieści jutro.Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
Dostałaś duphaston w związku z torbielą? Daj znać czy się zmienia bo u mnie jakby nie koniecznie i całą udaną wizytę burzyło mi to, że doktor smęcił, że jak się nie wchłonie do 14tc to będzie pewnie trzeba usuwać. Ale mam jeszcze trochę czasu
reklama