reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja też wysypana nawet przebarwienia mi wyszły. A w ogóle to włosy na nogach mi tak szybko rosną że szok oj będzie syn jak nic 😏

reklama
Ja pochodzę z patologicznej rodziny i na rodziców nie mam co liczyć a moi teście są super tylko jak się do nich dziecko przywiezie i po chwili jedzie z powrotem. Mogę liczyć tylko na swoją ciotke w 100%. Co prawda należę do osób które niechętnie oddają swoje dziecko pod opiekę innej osoby ale dobrze moc czasem odpocząć.

Gratuluję wszystkim wizytującym dzisiaj 😁😁 piękne zdjęcia i w ogóle same dobre wiadomości dzisiaj. Oby tak dalej!

A mi udało się kupić detektor tetna. Jest od 12tc, ale myślałam że jednak coś usłysze 😭😭 według USG dzisiaj jest 8+4tc, a poprzednia ciążę poroniłam na tym etapie. Chciałam się trochę uspokoić a wyszło jak zwykle :p

Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony 🙈 mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺️ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać

Jeśli chodzi o teściów to moja teściowa to dramat lekko mówiąc dużo by pisać.. Teściu umarł w tamtym roku. Ogólnie mam młoda teściowa ma 49 lat a myślenie starszej Pani. Uważa że wszystko jej się należy bardzo naciskała żeby się do niej przeprowadzić ale ja nigdy nie zamierzałam mieszkać z teściami i nigdy tego nie ukrywałam przed moim mężem on to rozumiał i sam nie chciał zostać w domu. Ogólnie jak mój mąż był na kontrakcie wydzwaniała do mnie że do niej nie przyjeżdżam, ona tego nie rozumie że inaczej z mężem jechać do jego rodzinnego domu a inaczej ja sama i siedzieć z nimi. W dodatku żyje ponad stan jest zakupoholiczka, wiecie odkurzacz za 3 tyś, kołdry z baranów za 5 tyś😅oczywiście wszystko w raty albo na kredyty. I właśnie po to były te jej naciski żeby jej te długi spłacać bo przecież dom zapisała a długów cho cho no i dużo by pisać jeszcze.

Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony 🙈 mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
Cześć! Powodzenia na jutrzejszej wizycie Asiu, trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło.

Wszystkim dzisiejszym wizytującym gratuluję pięknych i zdrowych bobaskow 🥰🥰🥰🥰 ciężko za Wami nadążyć w ciągu dnia jak się tu zagląda w wolnej chwili tylko 😂😂 ale widzę same dobre wieści, wspaniale ❤️

Cześć kobietki, dopiero teraz odzywam się, mimo, że jestem tu od pierwszej strony 🙈 mam na imię Asia, to moja pierwsza ciąża, aktualnie 10+4, termin na 09.01 ☺ Może obserwuje z ukrycia, ale jestem bardzo zaangażowana we wszystkie historie. Jutro mam wizytę o 9, po 4 tygodniach i już się nie mogę doczekać... 4 tygodnie temu lekarz zauważył torbiel, która powstała z ciałka żółtego, miała 3,5 cm- mam nadzieje, że będzie już znikać
To witamy i czekamy na dobre wieści jutro.
Dostałaś duphaston w związku z torbielą? Daj znać czy się zmienia bo u mnie jakby nie koniecznie i całą udaną wizytę burzyło mi to, że doktor smęcił, że jak się nie wchłonie do 14tc to będzie pewnie trzeba usuwać. Ale mam jeszcze trochę czasu :)

reklama
Do góry