reklama
Życzę Ci tego z całego serca i mocno trzymam kciuki.Jak ja bym chciała to samo jutro usłyszeć i zostawić krwiaka daleko za sobą.... Gratuluje i cieszę się, oby już z górki
ten ogórek jest najlepszy na tym talerzuTo jak już u wszystkich (?) dziś ok to udanego popołudnia
To jak już u wszystkich (?) dziś ok to udanego popołudnia
Jakie połączenie Ciacho to jakieś chętnie bym przyjęła, ale nie umiem piec więc d**a. Zostają mi tylko zachomikowane przed mężem cuksy
Przez ostatnie 3 dni jadłam identyczne ciasto tylko bez ogórkaTo jak już u wszystkich (?) dziś ok to udanego popołudnia
Patka0000
Fanka BB :)
Dziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
No i czy Wy też macie takie syfki na twarzy ? Bo ja normalnie mam masakre
Czarnanoc
cała twarz mam wysypanąDziewczyny co z tą grupą na FB ? Może już warto by było otworzyć ? I aktywne dziewczyny dodawać . Zawsze można zrobić aut jak ktoś będzie nie aktywny ??
Co do grupy jestem jak najbardziej za !
Paulinad
U mnie są 2 rubryki wpisuje się termin z OM i termin z prenatalnychNo czyli był brany termin z om pod uwagę. Poza tym, nie wiem jak U was, ale i mnie w karcie ciąży termin wpisują z wyliczeń od ostatniej miesiączki, nigdy nikt mi nic nie zmieniał patrzeć na termin usg
reklama
Paulinad
Ja mieszkam z teściami w jednym domu pewnie jeszcze kilka miesięcy to potrwa bo się budujemy ale w nowym domu teściowa na piechotę do mnie nie przyjdzie a nie ma prawo jazdyKtóraś z Was jeszcze mieszka z teściami w jednym domu? Będzie mi raźniej