reklama
Ja biorę pregnę plus, ona zawiera kwas foliowy więc dodatkowo kwasu foliowego już nie biorę :-)Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Pawlinka82
Fanka BB :)
Dzień dobry, u mnie zapowiada się długi dzień jadę zaraz do zakaźnego po wyniki z toxo bo wyszły mi podwyższone niby lekarz uspokajała, że wszystko będzie dobrze ale lekko stres jest potem od razu do pracy i dopiero wieczorem w domu ehh. Miłego dnia a za wszystkie wizytujące trzymam kciuki za same dobre wiadomości.
JoannaMB
Witam wszystkie piękne mamusie ile od wczoraj musiałam Was nadrobić. Gralutuje wizyt . Ja standardowo wczoraj musiałam już o 20 spać całą noc się męczyłam bolał żołądek. Też mi się głupoty śnią kilka snów w ciągu jednej nocy przez wstawanie na siusiu. Śnił mi się nawet tort czekoladowy i praca która mi się śni codziennie. No i jak się obudziłam przed 6 to postanowiłam jeszcze poleżeć żołądek upominał się o jedzenie ale nie chciało mi się wstać do momentu aż podeszło w pod gardło i biegiem do WC jesuuu sam kwas. Teraz piję ciepła herbatę i zjadłam jajecznicę na masełku. Miłego dnia życzę
inkaby
biorę komplet witaminy dla ciężarnych i nie biorę ekstra kwasu foliowegoDziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Magdalena5
Zaangażowana w BB
Ja tez biore Femibion 1 i dodatkowo gin kazala brac wit D. Ale kwasu foliowego juz dodatkowo nie bo w tym jest taka dawka ile powinno sie zazywac.Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Iwona3001
Ja biorę tylko kwas foliowy i witaminę D3Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
reklama
Sheila
Ja biorę na razie tylko kwas foliowy, od dzisiaj zaczynam witaminki bo już mają w sobie kwas.Dziewczyny powiedzcie mi bo sobie zaczynam wkręcać.... Czy bierzecie witaminy i coś jeszcze? Ja biorę tylko Femibion 1 czy bierzecie dodatkowo kwas foliowy itd?
Kupiłam Pregna Plus tam jest dość sporo tego kwasu foliowego