Stelle
Fanka BB :)
No widzisz piękny dzidziuś. Niesamowite jak te szkraby szybko rosnąJa już po badaniu . I bicie serduszka 140 na min
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz piękny dzidziuś. Niesamowite jak te szkraby szybko rosnąJa już po badaniu . I bicie serduszka 140 na min
Oj tak meeega szybko. Morda mi sie cieszyNo widzisz piękny dzidziuś. Niesamowite jak te szkraby szybko rosną
U mnie się uspokoiło, czasem jeszcze jak się zmęczę to trochę ciągnie albo jak za dużo zjemDziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanie czy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?
No to nie jestem sama już się bałam ze przestało rosnąćU mnie się uspokoiło, czasem jeszcze jak się zmęczę to trochę ciągnie albo jak za dużo zjem
No to nie jestem sama już się bałam ze przestało rosnąć
Odczuwam ale już mniej najbardziej wieczoramiDziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanie czy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?
Ja poprzednim razem dostałam lutiene Bez oznaczania czegokolwiek.. Lekarz uznał, że nie zaszkodzi, ale jesli mogłaby w czymś pomóc to czemu nie [emoji848] ale wiem, że było to pokierowane małym rozmiarem zarodkaO, mnie się jeszcze nasunęło pytanie o progesteron. Bo sporo z Was pisze, że łyka luteinę albo przyjmuje dopochwowo. Ja z ciekawości oznaczyłam sobie w sobotę i wyszedł mi na poziomie 14,43. Normy dla 1 trymestru były jakoś od 5 do 50 chyba. Więc szału nie ma... Nie mam żadnych plamień, ale lekarz wczoraj zbył mnie i powiedział że progesteron nie ma tutaj nic do rzeczy [emoji2368] jaki Wy macie poziom że lekarz przepisuje Wam duphaston? Albo ja to faktycznie wszystko mylę??
Ja tak samo [emoji1751][emoji3601] jak nie są to pocieszam się, że nie cały czas muszą, a jak trochę bolą to cały czas myślę, że powinny bardziej, ale lepszy rydz niż nic [emoji85]Ja ciągle sprawdzam piersi czy są drażliwe żeby się uspokoić [emoji16][emoji1751] dzisiaj się wyspałam porządnie i czuję się trochę lepiej, dalej jestem słaba i senna oczywiście, ale jest o niebo lepiej niż wczoraj...
Dziewczynki 9-10 tydzień, mam pytanie czy na tym etapie odczuwacie jeszcze bóle podbrzusza czy już się uspokoiły?