AnMil
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,czytam Was na bieżąco ale jakoś się nie udzielam,tylko raz się przywitałam,chyba żeby nie zapeszyć. Wczoraj byłam na wizycie,mamy serduszko ale i krwiak,dostałam duphaston i informacje ze jak się powiększy albo rozleje to będzie problem ale głupia ja nie zapytałam dlaczego,któraś z Was może miała krwiaka?to moja pierwsza ciąża długo oczekiwana wiec stres jestsamopoczucie to chyba jak u niektórych z Was-"kac " i uczucie ciągłego głodu,gin mówił o migdałach żeby jeść i jeść co godzinę cokolwiek bo podobno głód potęguje mdłości,ja nie czuje głodu tylko w czasie jedzenia i 5 minut późniejpozdrawiam i za wszystkie Was trzymam kciuki
Kochana bardzo wiele dziewczyn zmaga się z krwiakami i z tego co tutaj podczytywalam, to odrazu miały zalecenia, żeby leżeć i wielu dziewczynom ten krwiak się pięknie wchłania musisz na siebie bardzo teraz uważać: nie podskakiwać, nie dźwigać i jak najwięcej polegiwac, żeby zminimalizować ryzyko pęknięcia i rozlania się krwiaka. Wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki!