reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ja po cichu liczę, że mój tak w ogóle miał wtedy jednak ze 2mm więcej tylko lekarz go zmierzył "na oko".. A dziś martwi mnie tylko totalny brak jakichkolwiek objawów
Masz może zdjęcie z tamtego usg?
Mam 😊

Załączniki

• IMG_20200608_195147988.jpg
    IMG_20200608_195147988.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Piękne [emoji3059] Zaczynam dochodzić do wniosku, że tam gdzie chodzę jest koszmarny aparat do usg, bo moje wygląda jak burza śnieżna w porównaniu do tego [emoji85]
A chodzisz na NFZ? Ja byłam w przychodni, ale Pani Doktor powiedziała, że sprzęt jest kiepski i wzięła mnie na oddział na badanie (w poprzedniej ciąży zobaczyła ja dopiero na USG w 8tc :O).

A chodzisz na NFZ? Ja byłam w przychodni, ale Pani Doktor powiedziała, że sprzęt jest kiepski i wzięła mnie na oddział na badanie (w poprzedniej ciąży zobaczyła ja dopiero na USG w 8tc :O).
Tak, na NFZ i właśnie jak zerkam to widzę, że to moje zdjęcie jest mało czytelne.. Z resztą, dało się usłyszeć serduszko, a nie dało go rady zobaczyć, więc to chyba też coś znaczy [emoji848]
IMG_20200528_190331.jpeg

U mnie słodkie słodkie słodkie i jeszcze raz słodkie ❤❤ i poza tym mało co czuje, senność czasem, głód nadmierny i częsty, ale ogólnie nie czuje się ciazowo jakoś szczególnie 🤷‍♀️🤷‍♀️
Bedzie còreczka :)
A ja wrecz przeciwnie-tosty ze slonym twarogiem,kotlety,czizburgery..... :D

U mnie też był problem w pracy z ciąża. Aż czułam się napiętnowana z tego powodu, obrywało się wyjątkowo tylko mi z byle powodu. Tak się denerwowałam, że powiedziałam dość i nie patrząc się na nikogo poszłam na L4. Gdyby nie atmosfera w pracy, to chętnie bym tak wróciła (jak tylko poczuje się lepiej), ale nie mam ochoty nikogo przepraszać za to że jestem w ciąży. U mnie ogólnie problem, że musiałam zajść akurat teraz, kiedy po pandemii trzeba ratować firmę!
W wielu firmach kazdy moment bedzie wg tych wyzyskiwaczy nieodpowiedni.....Do menopauzy moznaby czekac na odpowiedni moment...

reklama
Do góry