reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Wysylam mojego szkraba 😋
Dzis gin przepisala mi duphaston w sumie to sama nie wiem dlaczego moze przez te nasilajace sie bole brzucha 🤔
Cudny❤️ ja już 4 opakowanie zaczęłam duphaston i też w sumie nie wiem, może wiek bo mam 38lat 🤔 ale jak zaczęłam przyjmować to tak trochę bezpieczniej się czułam.

reklama
Bedzie còreczka :)
A ja wrecz przeciwnie-tosty ze slonym twarogiem,kotlety,czizburgery..... :D
Ojej, no to u mnie też się córeczka zapowiada 😁 mąż się załamie 😋 tak pół żartem pół serio, bo wiadomo ze najważniejsze żeby maleństwo było zdrowe. U mnie objawów praktycznie brak, jedzenie raczej tak jak przed ciążą😋

No wlasnie smiesznie ulozony 😋 tez nam sie wydaje , ze to raczki i nozki 😁
A gdzie pupa i glowa to tez nie mam pojecia 😂
Zobaczymy moze po duphastonie bolesci mina
Nastepna wizyta dopiero 29.06 o 13.30 prenatalne a o 16.20 u mojej gin 😁😁

A dziewczyny które mają pociąg do słodkiego możecie powiedziec jak to jest u was - Jecie słodycze czy odpuszczacie? Ja też mam straszną ochotę na słodycze i ciężko mi sobie odmówić :(

A dziewczyny które mają pociąg do słodkiego możecie powiedziec jak to jest u was - Jecie słodycze czy odpuszczacie? Ja też mam straszną ochotę na słodycze i ciężko mi sobie odmówić :(
Ja odpuszczam. Zastępuje owocami i ewentualnie żelki. Ogólnie chodzę w swoich ubraniach nie ciążowych i na luzie się dopinam nawet w eleganckie spodnie. Ale ja jestem z dużych kobiet więc u mnie pewnie będzie później widać niż u szczuplej osoby

reklama
Ja jem owoce jeżeli chodzi o coś słodkiego lub kilka łyków pepsi ale tego chyba pociągiem do słodyczy nazwać nie można :)

Do góry