reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Załączniki

• IMG_20200527_115833.jpg
    IMG_20200527_115833.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Kochana ty nie patrz na to. Dzos czytałam na innej grupie ze dziewczyna 7 tydzień i nie widać zarodka. Poszła do innego lekarza lepszy sprzęt i widac było.
U mnie było widać zarodek 5t4d to naprawdę u każdej jest inaczej. Na zapas sie nie denerwuj

Mam pytanie do dziewczyn które stosują heparynę, ja zastrzyki robię sobie wieczorem, wtedy też chciałabym smarować sobie brzuch (żeby nie mieć rozstępów), czy są jakieś przeciwwskazania? Macie doświadczenie w tym temacie?

Kochana ty nie patrz na to. Dzos czytałam na innej grupie ze dziewczyna 7 tydzień i nie widać zarodka. Poszła do innego lekarza lepszy sprzęt i widac było.
U mnie było widać zarodek 5t4d to naprawdę u każdej jest inaczej. Na zapas sie nie denerwuj
Dziękuję, staram się o tym nie myśleć i czekam cierpliwie na następną wizytę. Cieszę się, że są takie fora jak te i można się wymienić doświadczeniami i najzwyczajniej w świecie po wspierać 😊

Mam pytanie do dziewczyn które stosują heparynę, ja zastrzyki robię sobie wieczorem, wtedy też chciałabym smarować sobie brzuch (żeby nie mieć rozstępów), czy są jakieś przeciwwskazania? Macie doświadczenie w tym temacie?
Najlepiej przeczytaj ulotkę kremu czy nie ma przeciwwskazań. Ja robię zastrzyki o 9 rano a wieczorem biorę acard.
Smarować będę w drugim trymestrze

Cześć, chciałabym dołączyć. Termin porodu 7-9 stycznia wg roznych aplikacji. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, termin z om zgadza się prawie idealnie z usg 7+5, bije serduszko, ale lekarka nie podała mi terminu porodu ani nie założyła karty ciąży, podała jedynie listę badań na następną wizytę. Zauważyła też beżowe plamienie i zapisała duphaston w razie jakby pojawiło się go więcej lub byłyby bole podbrzusza

reklama
Boże nie jestem sama!!! Dzisiaj mi się śniło,że mój ukochany mnie zdradza... spakował torby i ja patrzyłam w te torby i płakałam. Obudziłam sie płacząc. Później mi się śniło USG u jakiegoś obcego ginekologa i nie chciał mi zmierzyć rytmu serca dziecka. W inny dzień sniła mi się jakaś budowa, beton, że Chińczycy wydawali pozwolenie na przejście przez plac budowy ... chore.

Laski trzymajcie kciuki za nas dzisiaj! O.9:30 USG ale bardzo stresujące... Bo ostatnim i .przed ostatnim razem na tym etapie serduszko przestało bic ... Tak bardzo się boję tam, iść jeszcze sama bez mojego T...😱😮😥
I jak po wizycie? Chyba, ze przegapilam

Do góry