Bidulko, jeszcze torbielDziękuję za fotkę dołączę swoją zaraz
reklama
anusiaanusia
Fanka BB :)
Kochana ty nie patrz na to. Dzos czytałam na innej grupie ze dziewczyna 7 tydzień i nie widać zarodka. Poszła do innego lekarza lepszy sprzęt i widac było.
U mnie było widać zarodek 5t4d to naprawdę u każdej jest inaczej. Na zapas sie nie denerwuj
U mnie było widać zarodek 5t4d to naprawdę u każdej jest inaczej. Na zapas sie nie denerwuj
Dziękuję, staram się o tym nie myśleć i czekam cierpliwie na następną wizytę. Cieszę się, że są takie fora jak te i można się wymienić doświadczeniami i najzwyczajniej w świecie po wspieraćKochana ty nie patrz na to. Dzos czytałam na innej grupie ze dziewczyna 7 tydzień i nie widać zarodka. Poszła do innego lekarza lepszy sprzęt i widac było.
Dziwne. Szczerze zamieniłabym lekarzaprywatna przychodnia wlasnie
Najlepiej przeczytaj ulotkę kremu czy nie ma przeciwwskazań. Ja robię zastrzyki o 9 rano a wieczorem biorę acard.Mam pytanie do dziewczyn które stosują heparynę, ja zastrzyki robię sobie wieczorem, wtedy też chciałabym smarować sobie brzuch (żeby nie mieć rozstępów), czy są jakieś przeciwwskazania? Macie doświadczenie w tym temacie?
Smarować będę w drugim trymestrze
mangusta87
no właśnie decyzja zapadła ze zmieniamDziwne. Szczerze zamieniłabym lekarza
szczególnie ze miałam dylemat czy iść do tej od usg czy do tej co dziś poszlam
emily89
Cześć, chciałabym dołączyć. Termin porodu 7-9 stycznia wg roznych aplikacji. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie, termin z om zgadza się prawie idealnie z usg 7+5, bije serduszko, ale lekarka nie podała mi terminu porodu ani nie założyła karty ciąży, podała jedynie listę badań na następną wizytę. Zauważyła też beżowe plamienie i zapisała duphaston w razie jakby pojawiło się go więcej lub byłyby bole podbrzusza
To będzie najlepsza decyzja. Ja uważam że na wizycie najważniejsze jest usgno właśnie decyzja zapadła ze zmieniam
szczególnie ze miałam dylemat czy iść do tej od usg czy do tej co dziś poszlam
reklama
I jak po wizycie? Chyba, ze przegapilamBoże nie jestem sama!!! Dzisiaj mi się śniło,że mój ukochany mnie zdradza... spakował torby i ja patrzyłam w te torby i płakałam. Obudziłam sie płacząc. Później mi się śniło USG u jakiegoś obcego ginekologa i nie chciał mi zmierzyć rytmu serca dziecka. W inny dzień sniła mi się jakaś budowa, beton, że Chińczycy wydawali pozwolenie na przejście przez plac budowy ... chore.
Laski trzymajcie kciuki za nas dzisiaj! O.9:30 USG ale bardzo stresujące... Bo ostatnim i .przed ostatnim razem na tym etapie serduszko przestało bic ... Tak bardzo się boję tam, iść jeszcze sama bez mojego T...