reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Mi założyła lekarka karte na pierwszej wizycie ale biło już serce :) teraz uzupełni tylko wynikami badań :) jadę dziś kupić starszemu nocnik i zaczynamy przygodę :)
Powodzenia! Może szybko zalapie i będzie po wszystkim 💪. Różne te przygody z nocnikami A grunt to próbować i się nie poddać.

reklama
❤❤❤

Załączniki

• Screenshot_20200523-103633_Gallery.jpg
    Screenshot_20200523-103633_Gallery.jpg
    294,8 KB · Wyświetleń: 108
Pierwsze słyszę :) to pewnie na zasadzie tego, żeby nie patrzeć przez wizjer w drzwiach, bo dziecko będzie miało zeza, nie farbować włosów, bo dziecko będzie rude i nie łapać za brzuch jak się czegoś przestraszysz, bo dziecko będzie miało w tym miejscu znamię :D

Dawajcie coś jeszcze jak znacie! :D
Nie nie chodzi mi o zabobony bo w to nawet bym sie nie bawiła, chodzi mi o to ze mozna uaktywnic miescie brzucha lub naciagnac więzadła macicy, tak słyszałam i zapytałam czy ktoś jeszcze słyszał o tym i czy może być to prawdą

reklama
Pierwsze słyszę :) to pewnie na zasadzie tego, żeby nie patrzeć przez wizjer w drzwiach, bo dziecko będzie miało zeza, nie farbować włosów, bo dziecko będzie rude i nie łapać za brzuch jak się czegoś przestraszysz, bo dziecko będzie miało w tym miejscu znamię :D

Dawajcie coś jeszcze jak znacie! :D
Ale jeśli chodzi o takie rzeczy to tez mówią ze kobiecie w ciazy nie nalezy odmawiać bo bedzie sie miało myszy w domu 🙈

Do góry