Aleksandra93
Początkująca w BB
Czy tylko mi zaczyna wywalać już bebzol ? Rano nie ma brzucha wieczorem jakiś 4 miesiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy tylko mi zaczyna wywalać już bebzol ? Rano nie ma brzucha wieczorem jakiś 4 miesiąc
Nie tylko tobie wybija mnie też
U mnie to samoCzy tylko mi zaczyna wywalać już bebzol ? Rano nie ma brzucha wieczorem jakiś 4 miesiąc
Spoko mi też. Ale dziwie sie, bo myslalam, ze to proces długofalowy. Ale w pracy muszę odpinac guzik jak siedzę. Nie wiem co jest xDCzy tylko mi zaczyna wywalać już bebzol ? Rano nie ma brzucha wieczorem jakiś 4 miesiąc
Dla dziewczynki mam Julia ale dla chłopczyka nie mam pojęciaDziewczyny, a myslalyscie już troszkę o imionach dla malucha ? Bo ja z mężem póki co w tej kwestii mamy kompletnie inny gust
U nas to chyba bedzie rzut monetą, mamy inne typy imion. Mąż chce Kingę a ja Lenę. Dla chłopca nie mamy jakiegos ulubieńca, ale mi sie podoba Mikołaj ale mam dziwne sny, w których mam córkę, więc będzie Lena. Mąż musi zaakceptować xDDziewczyny, a myslalyscie już troszkę o imionach dla malucha ? Bo ja z mężem póki co w tej kwestii mamy kompletnie inny gust