reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

Ja słyszałam ze lekarze maja przykazanie zakładać karty po badaniach . Mi założyli bardzo wcześnie ale dlatego że u mnie jak byłam na pierwszym usg już był duży zarodek A w 5 tyg biło już serduszko.
Teraz będę męczyć się z tą Toksoplazmoza.
Wczoraj miałam robione testy i czekamy na wyniki i to zdecyduje co będzie dalej.
Lekarz zakazny powiedział że jak wyjdzie duży wynik dostane antybiotyk i co miesiąc będziemy robić Toksoplazmoze zeby zobaczyć czy zmaleje czy nie.
Dajcie kochane o siebie bo z tym naprawdę nie ma żartów.
Masz rację kochana! Bardzo tęsknię za moją siostrą i chrzesniaczka ale u nich jest w domu kot,.który nie dawno uciekł z domu na kilka dni ... wcześniej było wiadomo że nie miał Tokso ale teraz nie wiadomo i mimo wielkiej tęsknoty wolę nie ryzykować i nie pojadę tam na kilka dni żeby się zrelaksować. Poczekam do badań krwi i rozmowę z Panią ginekolog... A Ty uważaj na siebie i wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki ! ✊✊

reklama
Widzę już zakupy wstępne były :)
Ja wczoraj kupiłam body i kocyk Nie mogłam powstrzymać sie :)
Skarpetki w chmurki są po mojej chrzesnicy ...ale body musiałam kupić, bo słonie z podniesioną trąba.. tak wiem, że to zabobony ale akurat te bardzo lubię bo kojarzymi się z moją mamą. Ona kochała słonie na szczęście. 🥰❤.

Widzę już zakupy wstępne były :)
Ja wczoraj kupiłam body i kocyk Nie mogłam powstrzymać sie :)
Jeśli w czwartek na wizycie będzie wszystko super mam plan kupić coś w formie " albumu " i pamiętnika. Będę tam trzymała zdjęcia usg, zdjęcia testów i pisała mini pamiętnik z wszystkich tych odczuć które mi towarzyszą. Może i jest za wcześnie ale ja tym razem chce się cieszyć każdym dniem i nie myśleć a co jeżeli... W poprzednich straconych ciazach zawsze żyłam w strachu i to że nie kupiłam body wcale nie sprawiło, że cierpiałam mniej. Wiec teraz postanowilam cieszyc sie każdym dniem i wierzyć, że tym razem już nic nas nie rozdzieli ❤💪.

Cześć kobiety! Trochę mnie tu nie było więc gratuluję wszystkim nowym zafasolkowanym mamusia! Dziewczyny jak się czujecie? U mnie chyba pojawiają się pierwsze mdłości, a jak nie mdłości to nieźle chwilami mieli mi w żołądku... ale za to humorki i chimery mi przeszły więc taka ulga. Byłam we wtorek u mojej Pani ginekolog i uwaga widziałam już moje 6 mm szczęście z biajcym serduszkiem! I pomyśleć, że tydzień wcześniej był widoczny pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żótkowym bez zarodka. To wszystko jest tak magiczne. Kolejna wizyta 28.05. A Wy kochane macie wizyty w przyszłym tygodniu? Miłego weekendu! ❤✊😘
Zobacz załącznik 1123535
Gratuluję i życzę duzo zdrowia. Na kiedy masz termin? Piękne zdjęcia usg ❤❤❤ mi tez pojawiają sie rewolucje żołądkowe 😩

Dziewczyny zbliża się dzień Matki i mój mąż uparł sie, zeby w ten dzien podzielić sie tą nowiną z rodzicami. Narazie reszta rodziny ma nie wiedzieć, a mam pewność, że rodzice dotrzymaja słowa i nie puszczą pary z gęby. Oto ich prezenty. Piękne pudełka z body w środku ❤

Załączniki

• 15902205374715169226657455098302.jpg
    15902205374715169226657455098302.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 64
Gratuluję i życzę duzo zdrowia. Na kiedy masz termin? Piękne zdjęcia usg ❤❤❤ mi tez pojawiają sie rewolucje żołądkowe 😩
Termin z aplikacji wychodzi 12-13 stycznia. Z USG jeszcze nie wiem ale myślę, że na następnej wizycie się dowiem. Mieszkam w Szwajcarii i tutaj normalnie pierwsza wizyta odbywa się około 9 tygodnia ja mam ten przywilej u mojej Pani doktor , że chodzę już wcześniej ale pewnie "kartę" założy mi na następnej wizycie bo to będzie. Tak myślę 🤷‍♀️😁

Dziewczyny zbliża się dzień Matki i mój mąż uparł sie, zeby w ten dzien podzielić sie tą nowiną z rodzicami. Narazie reszta rodziny ma nie wiedzieć, a mam pewność, że rodzice dotrzymaja słowa i nie puszczą pary z gęby. Oto ich prezenty. Piękne pudełka z body w środku ❤
Myślę, że Wasze mamy I za razem przyszłe babcie zapamiętają na długo ten dzień mamy ! 🥰✊

Myślę, że Wasze mamy I za razem przyszłe babcie zapamiętają na długo ten dzień mamy ! 🥰✊
Tesciowie zostali 3 Maja dziadkami. A wiedzieli, ze ja nie moge zajsc, wiec sie uciesza z sukcesu. Moi rodzice wręcz oszaleja, ze mała córeczka bedzie mamą, a oni dziadkami. Bardzo na to czekali ❤

reklama
Do góry