E
Ewka34
Gość
GratulacjeJa już po wizycie, jest serduszko bije prawidłowo, ciąża młodsza o 4 dni, wszystko wygląda dobrze, dostałam już skierowanie na prenatalne i komplet badań do zrobienia, kamień z serca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJa już po wizycie, jest serduszko bije prawidłowo, ciąża młodsza o 4 dni, wszystko wygląda dobrze, dostałam już skierowanie na prenatalne i komplet badań do zrobienia, kamień z serca
A ja zaliczyłam dzis pierwsze rzyganko a miałam nadzieję, ze tym razem mnie oszczędzi...
A ja mam gule w gardle i nie jestem w stanie nic zjesc/przelknac a w nocy i nad ranem ssalo mnie w zoladku z glodu jak choleraJa zjadłam śniadanie i nie mogę , tak strasznie mi zle
Ada0701 tam pokazuje że w normie zobaczymy co lekarz powie, w piątek mam wizytęHej no przyrasta sporo ale myślę ze jest w normie wpisz w Google kalkulator beta hcg i pierwszy kalkulator jest z plodnosc.pl ja uzywalam tego, sprawdź będziesz mieć pewność ze wszystko ok
No kropek moze byc juzDziewczyny ja mam wizytę w piątek, będzie to 4tc+3, myślicie że chociaż kropeczkę zobaczę? Wiem że na serduszko jest jeszcze za wcześnie
Moja ciocia urodziła córeczkę w tamtym roku w wieku 39 lat. Oprócz niej ma córkę 11 Lat i syna 18. Uważam że mała bardzo ich odmlodzila i to było najlepsze co mogło im się przytrafić. W ogóle dużo znajomych par decyduje się na późniejsze macierzyństwo i to maleństwo zostaje z nimi na dłużej, podczas gdy starsze dzieci ''wyfruwają już z gniazdka''Cześc ...i tu zaskoczenie kochane , mam 40 lat ,dwojke dzieci .
Moja ciocia urodziła córeczkę w tamtym roku w wieku 39 lat. Oprócz niej ma córkę 11 Lat i syna 18. Uważam że mała bardzo ich odmlodzila i to było najlepsze co mogło im się przytrafić. W ogóle dużo znajomych par decyduje się na późniejsze macierzyństwo i to maleństwo zostaje z nimi na dłużej, podczas gdy starsze dzieci ''wyfruwają już z gniazdka''
Ja mam 21 lat i jest to moja pierwsza ciąża, mam obawy czy sobie poradzę
Też mnie budzi ssanie w żołądku A jak coś zjem to albo taki dziwny ból w żołądku albo zgaga.. dodam że od razu po wstaniu wypijam szklankę wody. Mam wrażenie że podraznilam sobie nią żołądek. Czy to możliwe??A ja mam gule w gardle i nie jestem w stanie nic zjesc/przelknac a w nocy i nad ranem ssalo mnie w zoladku z glodu jak cholera
Hej kochana, gratuluję ciąży też miałam takie przyrosty. Czasami tak jest. Wrzucalaś w kalkulator internetowy czy jest w normie ?Hej dziewczyny, Z mężem o dziecko staralismy się 1.5roku, jedno poronienie. Parę dni temu dowiedziałam się o teraźniejszej ciąży ❤
Moj termin według apki to 26.01, teraz to mój 3tc+6 czyli jutro pełne 4 tyg, zrobiłam betę w sobotę wyszła mi 160,8 a po 48h czyli dzisiaj 492,9 szczerze mówić trochę mnie zastanawia tak wielki przyrost, możecie napisać jak to było u was na początku?