reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dzień dobry wszystkim :)
Ja mam bardzo źle myśli, nie mogę się ich pozbyć :( Nie mam żadnych objawów na ten moment i się zastanawiam co się dzieje w moim brzuchu :( na dodatek ostatnie tsh miałam 4,5 biorę letrox 50 i też się obawiam co z tym zrobi lekarz na czwartkowej wizycie.

Dzień dobry wszystkim :)
Ja mam bardzo źle myśli, nie mogę się ich pozbyć :( Nie mam żadnych objawów na ten moment i się zastanawiam co się dzieje w moim brzuchu :( na dodatek ostatnie tsh miałam 4,5 biorę letrox 50 i też się obawiam co z tym zrobi lekarz na czwartkowej wizycie.
U mnie przeszly mdlosci,brzuch "okresowy" nie daje znaku.. piersi sa napuchniete,ale nie bola.. apetyt sie zmniejszyl,chociaz na owoce warzywa nadal nie moge patrzec 🙄 ide dzis na wizyte ale sceptycznie juz podchodzę.. bez euforii.. co ma byc to bedzie..

Ja mam na 11:30 też jestem ciekawa co będzie ale ciągle mam podejście co ma być to będzie.. Na pewne rzeczy nie mam wpływu i nie chce się nimi stresować... Napewno by to nie pomogło. Oczywiście dam znać po wizycie co było widać :)

Ja mam na 11:30 też jestem ciekawa co będzie ale ciągle mam podejście co ma być to będzie.. Na pewne rzeczy nie mam wpływu i nie chce się nimi stresować... Napewno by to nie pomogło. Oczywiście dam znać po wizycie co było widać :)
No ja tez mam takie podejscie, a mimo to jakos tak sie we mnie gotuje 🙄

U mnie przeszly mdlosci,brzuch "okresowy" nie daje znaku.. piersi sa napuchniete,ale nie bola.. apetyt sie zmniejszyl,chociaz na owoce warzywa nadal nie moge patrzec 🙄 ide dzis na wizyte ale sceptycznie juz podchodzę.. bez euforii.. co ma byc to bedzie..
Ja też uważam że co ma być to będzie. Wiele rzeczy od nas nie zależy, choćbyśmy czegoś bardzo chciały i robiły wszystko aby było ok to siła wyższa... Trzymam kciuki za wizytę :* miłego dnia :)

Ja już po wizycie, jest serduszko bije prawidłowo, ciąża młodsza o 4 dni, wszystko wygląda dobrze, dostałam już skierowanie na prenatalne i komplet badań do zrobienia, kamień z serca 😀

Załączniki

• IMG_20200519_085516.jpg
    IMG_20200519_085516.jpg
    917,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Dziewczyny wy juz po pierwszych wizytach wiec spytam moze któraś podpowie...jutro mam pierwsza wizyte i bedzie to chyba 5tygodni 1dzien...tak mi pokazuje aplikacja ciążowa...jak myślicie , jest szansa ze juz serduszko uslysze? Boje sie ze nie i bede znow miesiac czekac na to by uslyszec a nerwy są ogromne u mnie

Ja myśle ze jest za wcześnie chyba ze miałaś bardzo szybko owulacje , ja miałam w 14 dniu cyklu i serce usłyszałam w skończonym 6 tygodniu :)

Do góry