reklama
K
kat1
Gość
Dzień dobry wszystkim
Ja mam bardzo źle myśli, nie mogę się ich pozbyć Nie mam żadnych objawów na ten moment i się zastanawiam co się dzieje w moim brzuchu na dodatek ostatnie tsh miałam 4,5 biorę letrox 50 i też się obawiam co z tym zrobi lekarz na czwartkowej wizycie.
Ja mam bardzo źle myśli, nie mogę się ich pozbyć Nie mam żadnych objawów na ten moment i się zastanawiam co się dzieje w moim brzuchu na dodatek ostatnie tsh miałam 4,5 biorę letrox 50 i też się obawiam co z tym zrobi lekarz na czwartkowej wizycie.
E
Ewka34
Gość
U mnie przeszly mdlosci,brzuch "okresowy" nie daje znaku.. piersi sa napuchniete,ale nie bola.. apetyt sie zmniejszyl,chociaz na owoce warzywa nadal nie moge patrzec ide dzis na wizyte ale sceptycznie juz podchodzę.. bez euforii.. co ma byc to bedzie..Dzień dobry wszystkim
E
Ewka34
Gość
Zwariuje do tej godziny
E
Ewka34
Gość
No ja tez mam takie podejscie, a mimo to jakos tak sie we mnie gotujeJa mam na 11:30 też jestem ciekawa co będzie ale ciągle mam podejście co ma być to będzie.. Na pewne rzeczy nie mam wpływu i nie chce się nimi stresować... Napewno by to nie pomogło. Oczywiście dam znać po wizycie co było widać
Angelika22
Fanka BB :)
Ja takze mialam tylko plamke.. dzis ide jest u mnie 6+4 z apki
Zaciskam kciuki !
K
kat1
Gość
Ja też uważam że co ma być to będzie. Wiele rzeczy od nas nie zależy, choćbyśmy czegoś bardzo chciały i robiły wszystko aby było ok to siła wyższa... Trzymam kciuki za wizytę :* miłego dniaU mnie przeszly mdlosci,brzuch "okresowy" nie daje znaku.. piersi sa napuchniete,ale nie bola.. apetyt sie zmniejszyl,chociaz na owoce warzywa nadal nie moge patrzec ide dzis na wizyte ale sceptycznie juz podchodzę.. bez euforii.. co ma byc to bedzie..
Pawlinka82
reklama
Angelika22
Dziewczyny wy juz po pierwszych wizytach wiec spytam moze któraś podpowie...jutro mam pierwsza wizyte i bedzie to chyba 5tygodni 1dzien...tak mi pokazuje aplikacja ciążowa...jak myślicie , jest szansa ze juz serduszko uslysze? Boje sie ze nie i bede znow miesiac czekac na to by uslyszec a nerwy są ogromne u mnie
Ja myśle ze jest za wcześnie chyba ze miałaś bardzo szybko owulacje , ja miałam w 14 dniu cyklu i serce usłyszałam w skończonym 6 tygodniu