reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczyny, jestem po wizycie :) Kropeczek rośnie, ma AŻ 2,39 mm! :D lekarz powiedział że wszystko w porządku, serduszko bije, ale jest za wcześnie żeby robił dopplera i tu mała zmiana, na poprzedniej wizycie wg usg był to 4+6 i nie było widać jeszcze zarodka, dzisiaj 5+5 (po 2 tygodniach) :) termin przesunięty z 5 na 11 stycznia. Ze względu na tsh o którym wcześniej pisałam 2,93 mam przepisany Euthyrox, do późniejszej kontroli. Kolejna wizyta 8 czerwca :D Ulżyło mi po dzisiejszej wizycie, trochę kamień z serca spadł. Trzymam kciuki, za jutrzejsze wizyty i dajcie znać jak poszło
Ale pięknie ❤️😍 jak 5+5 i już jest serduszko to super rośnie ☺️
Fajnie, że przepisał Ci euthyrox od razu 😉

reklama
Witam nowe koleżanki :) gratulacje dla każdej z was , dużo zdrowia :)
Ja mam 12 45 wizytę. Tak się stresuje ta Toksoplazmoza ze dziś nawrt nic zjeść nie mogę A kawe wypilam.

Hej dziewczyny, jestem po wizycie :) Kropeczek rośnie, ma AŻ 2,39 mm! :D lekarz powiedział że wszystko w porządku, serduszko bije, ale jest za wcześnie żeby robił dopplera i tu mała zmiana, na poprzedniej wizycie wg usg był to 4+6 i nie było widać jeszcze zarodka, dzisiaj 5+5 (po 2 tygodniach) :) termin przesunięty z 5 na 11 stycznia. Ze względu na tsh o którym wcześniej pisałam 2,93 mam przepisany Euthyrox, do późniejszej kontroli. Kolejna wizyta 8 czerwca :D Ulżyło mi po dzisiejszej wizycie, trochę kamień z serca spadł. Trzymam kciuki, za jutrzejsze wizyty i dajcie znać jak poszło
Gratulacje 💕💕💕💕

Hej . Tak jak już pisalam jestem mama dwojki dzieci , 18letniego przystojniaka i 4 letniej córuni. Znów w ciazy , niespodziewanie , totalne zaskocznie , 40 lat i przerażenie. Mąz przeszcześliwy a ja pelna obaw bo ciąże cięzkie , zagrozone , z niskim poziomem hormonów. Termin obliczylam na 21styczeń.Jutro wizyta i zobaczymy co Bóg da
Dziewczyny wy juz po pierwszych wizytach wiec spytam moze któraś podpowie...jutro mam pierwsza wizyte i bedzie to chyba 5tygodni 1dzien...tak mi pokazuje aplikacja ciążowa...jak myślicie , jest szansa ze juz serduszko uslysze? Boje sie ze nie i bede znow miesiac czekac na to by uslyszec a nerwy są ogromne u mnie
Hej, witamy ☺️ nie bój się, teraz wszystko się opóźnia, medycyna jest rozwinięta - wszystko będzie dobrze 😉
5+1 nie będzie jeszcze serduszka, może być tylko pęcherzyk ciążowy więc się nie stresuj jak nic nie będzie widać 😉

reklama
Jak u was z dwojka? U mnie ciezko 🙄 jak np mnie popedzi i czuje ze zwieracze mi puszczaja i zaraz na stojaco zrobie,to tak jak usiade to siedze jak łoś i czekam az laskawie poleci 🙄
Spróbuj takiej pozycji. Mi pomaga. Zamiast stołka używam kosza na pranie obruconego na bok. :)

Załączniki

• z15525624V,Wyprozniaj-sie-zdrow.jpg
    z15525624V,Wyprozniaj-sie-zdrow.jpg
    97,3 KB · Wyświetleń: 60
Do góry