E
Ewka34
Gość
Poradzisz sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poradzisz sobie
Nie chyba nie !Też mnie budzi ssanie w żołądku A jak coś zjem to albo taki dziwny ból w żołądku albo zgaga.. dodam że od razu po wstaniu wypijam szklankę wody. Mam wrażenie że podraznilam sobie nią żołądek. Czy to możliwe??
Wszystko jest dobrze moim zdaniem, daj znac jak po wizycieAda0701 tam pokazuje że w normie zobaczymy co lekarz powie, w piątek mam wizytę
Hej kochana, gratuluję ciąży też miałam takie przyrosty. Czasami tak jest. Wrzucalaś w kalkulator internetowy czy jest w normie ?
Ja miałam przyrosty po 130-200%
Pierwsza beta w terminie okresu :
04.05 - 98,37
06.05 - 296,20
08.05-10.05 labolatorium zamknięte, więc nie mogłam powtórzyć
11.05 - 2466,96
13.05 - 6657,96
Ale w ogóle nie patrz na to kto ile ma tylko czy masz w normie według kalkulatorów i czy jest te minimum 66%☺
WitaminyCześć Dziewczyny,
myślę, że mogę powoli się zadomawiać na tym wątku oczywiście jak mnie przygarniecie
14.05 był terminem mojej spodziewanej @, która się nie pojawiła. w tych okolicznościach w piątek(15.05) rano domowy test i pojawiła się cieniuteńka linia, więc popędziłam na betę - wynik 76. Wczoraj (18.05) powtarzałam badanie, wynik to 237,6. wg kalkulatorów przyrost w normie.
termin wg aplikacji oraz internetowych kalkulatorów waha się miedzy 21-23 stycznia 2021.
Jeszcze w to wszystko nie dowierzam, na ziemię sprowadzają mnie nudności i niesamowicie obolałe piersi. myślę, że w przyszłym tygodniu pójdę na wizytę
Witam i gratulujęCześć Dziewczyny,
myślę, że mogę powoli się zadomawiać na tym wątku oczywiście jak mnie przygarniecie
14.05 był terminem mojej spodziewanej @, która się nie pojawiła. w tych okolicznościach w piątek(15.05) rano domowy test i pojawiła się cieniuteńka linia, więc popędziłam na betę - wynik 76. Wczoraj (18.05) powtarzałam badanie, wynik to 237,6. wg kalkulatorów przyrost w normie.
termin wg aplikacji oraz internetowych kalkulatorów waha się miedzy 21-23 stycznia 2021.
Jeszcze w to wszystko nie dowierzam, na ziemię sprowadzają mnie nudności i niesamowicie obolałe piersi. myślę, że w przyszłym tygodniu pójdę na wizytę
Mam identycznie, straszne uczucie... Mam tak od kilku dniA ja mam gule w gardle i nie jestem w stanie nic zjesc/przelknac a w nocy i nad ranem ssalo mnie w zoladku z glodu jak cholera