Witaj wśród styczniówekAkuku prawdopodobnie uda mi się dołączyć do styczniówek póki co dwa testy pozytywne, po pracy ide dzisiaj na betę mam nadzieje, ze uda mi sie dostać do przychodni bez problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj wśród styczniówekAkuku prawdopodobnie uda mi się dołączyć do styczniówek póki co dwa testy pozytywne, po pracy ide dzisiaj na betę mam nadzieje, ze uda mi sie dostać do przychodni bez problemu
To cudownie ❤ a jaki masz termin porodu według usg? Różni się od OM?
Masz zdjęcie?
Co bylo widać na usg? Ja tez termin na 8 styczniaJa dzisiaj byłam taka zakręcona, że zdjęcia nie zabrałam. Pewnie dr w karcie mi przechowa.
Termin taki jak mam w aplikacji czyli 7 stycznia.
7*Co bylo widać na usg? Ja tez termin na 8 stycznia
korzystam z ciąża+dziewczyny a macie jakaś fajna aplikacje ciążowa do polecenia
Co bylo widać na usg? Ja tez termin na 8 stycznia
Gratulacje i witamy wśród nasAkuku prawdopodobnie uda mi się dołączyć do styczniówek póki co dwa testy pozytywne, po pracy ide dzisiaj na betę mam nadzieje, ze uda mi sie dostać do przychodni bez problemu
Nie bój się bo jeszcze nic nie wiadomo. Na staraczkach też nie dawno była taka dziewczyna, która miała wszystko podwyżone i było podejrzenie tokso, a po badaniach wyszło, że jest bezpieczna i to było w miarę "świeże" zachorowanie, ale jednak przechorowanie.Nie powiedzieli mi. Kazali mi jutro być u lekarza i lekarz mi powie. Ale już się tak zdenerwowałem. W pierwszej ciąży tego nie miała
Ok to daj znać. Na pewno dostaniesz skierowanie do endokrynologa na cito. A może sam nawet Ci przepisze eutyrox i do kontroliRobiłam sobie badania na własną rękę w grudniu ub.r i miałam TSH 1,9. Zobaczymy co mi dziś gin powie
Nie! Trzeba pominać ten komunikat i tyle. Tam podstawowa wersja jest bezpłatna. Dodatkowe opcje są płatne, nie trzeba ich braćHej płacisz za tą apke femometer? Chciałam ściągnąć, ale pokazuje mi ze 7 dni mogę używać za darmo a pozniej opłata