reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Nie powiedzieli mi. Kazali mi jutro być u lekarza i lekarz mi powie. Ale już się tak zdenerwowałem. W pierwszej ciąży tego nie miała
Nie bój się bo jeszcze nic nie wiadomo. Na staraczkach też nie dawno była taka dziewczyna, która miała wszystko podwyżone i było podejrzenie tokso, a po badaniach wyszło, że jest bezpieczna i to było w miarę "świeże" zachorowanie, ale jednak przechorowanie.
Masz aplikacje z luxmeda? Tam wrzucają wszystkie wyniki i jak lekarz dzwonił to już powinnaś je widzieć. Sprawdź sobie 😉

reklama
Hej płacisz za tą apke femometer? Chciałam ściągnąć, ale pokazuje mi ze 7 dni mogę używać za darmo a pozniej opłata 🤔
Nie! Trzeba pominać ten komunikat i tyle. Tam podstawowa wersja jest bezpłatna. Dodatkowe opcje są płatne, nie trzeba ich brać ☺️

Do góry