reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jesteście na l4 czy nadal pracujcie? Ja szczerze sobie nie wyobrażam powrotu do pracy, pracuje w żłobku i boje sie troche... Ale nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami
Ja pracuje i chce jak najdłużej bo kocham Swoją pracę. Nie wyobrażam sobie leżeć ale jeśli mój mięśniak się odezwie TK na bank od razu dostanę l4 i będę musiała odpoczywać :) zobaczymy :) jutro idę do pracy i boję się aby nie usnac bo dziś miałam wolne i miałam 3 drzemki 😁

Jesteście na l4 czy nadal pracujcie? Ja szczerze sobie nie wyobrażam powrotu do pracy, pracuje w żłobku i boje sie troche... Ale nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami
Ja jestem na planowanym urlopie który chce przedłużyć jeszcze o tydzień później tydzień l4 wizyta u lekarza i jak będzie wszystko ok to idę już całkiem na zwolnienie. Mam szkodliwe warunki pracy więc u mnie kobiety idą odrazu na l4

Hej, test zrobiony wczoraj - pozytywny [emoji3526] narazie witam się po cichu, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...
Termin do lekarza mam na 6 maja.
Termin porodu wychodzi 7.01.2021.

Czemu nie do końca wyczekiwane 2 kreski?
Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to się zmieni? :/

Ps. Też mam termin na 7stycznia 2021

Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to ciąża ?
Moje 2x2 kreseczki :)

Załączniki

• Resized_20200507_113642.jpeg
    Resized_20200507_113642.jpeg
    281,8 KB · Wyświetleń: 74
Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to ciąża ?
Moje 2x2 kreseczki :)

Witamy.
Nie martw się. Tutaj żadna chyba jeszcze nie ma zarodka widocznego. To jest wczesna Ciąża. Trzeba poczekać do tego 6 tygodnia :)

reklama
Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to się zmieni? :/

Ps. Też mam termin na 7stycznia 2021
A kiedy miałaś ostatnią miesiączke i jakie masz cykle? Puste jajo płodowe można stwierdzić w 7-9Tygodnia przy pęcherzyku około 30 mm.

Do góry