reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja dzisiaj jestem baaardzo zmęczona. Cały dzień marzyłam o drzemce ale mam 2 latka w domu, wiec nie ma mowy o spaniu.
Dzisiaj mnie trochę mdliło, wiec się cieszę bo wiem, ze raczej z ciąża wszystko ok.
Pierwsza wizyta dopiero 28 maja, wiec jeszcze trochę

Bo zaczęłam krwawić w 5+0. Byłam na izbie przyjęć. Nie znalazł przyczyny krwawienia, kazał się nastawić na różne opcje. Wziąć L4, leżeć, nic nie robić, 0 seksu i brać duphaston. Dlatego będę w strachu do 13 tygodnia. Ale myślę pozytywnie, musi być dobrze 😉
Byłam w pracy tylko 5 dni w ciąży i koniec.
Nie mam mięśniaków ani nic takiego.
Czemu boisz się reakcji syna? Myślisz, że się nie ucieszy? 🤗
Rozumiem, ja w ciąży z synem zaczęłam plamić w 2 miesiącu ciąży i leżałam W szpitalu. Ja przed mięśniaka, lekarze mi mówili że mięśniak może wchlonac płód :( na szczęście wszystko było ok i mam zdrowego syna. Właśnie się obawiam jego reakcji ma prawie 6 lat, jest nauczony ze wszystko jest jego i nie wiem czy się ucieszy :) podpytuje go ale mówi :" no nie wiem musiałbym to przemyśleć" 😁
Rozumiem Cię że wzięłaś l4 ja w poprzedniej ciąży też od początku byłam Na l4 i w sumie musiałam leżeć. Będzie dobrze :*

Rozumiem, ja w ciąży z synem zaczęłam plamić w 2 miesiącu ciąży i leżałam W szpitalu. Ja przed mięśniaka, lekarze mi mówili że mięśniak może wchlonac płód :( na szczęście wszystko było ok i mam zdrowego syna. Właśnie się obawiam jego reakcji ma prawie 6 lat, jest nauczony ze wszystko jest jego i nie wiem czy się ucieszy :) podpytuje go ale mówi :" no nie wiem musiałbym to przemyśleć" 😁
Rozumiem Cię że wzięłaś l4 ja w poprzedniej ciąży też od początku byłam Na l4 i w sumie musiałam leżeć. Będzie dobrze :*

Ja mam dużo młodszego brata i powiem Wam, że mi było ciężko. Ja byłam typem dziecka cichego, ciągle w książkach itp. a on to diabeł wcielony. Jak się dowiedziałam, że mama jest w ciąży to bardzo się cieszyłam, ale czar szybko prysł. Jak był niemowlakiem było ok, ale jak zaczął chodzić to czułam się okropnie i przez długie lata go nie akceptowałam. Myślę, że dużą w tym rolę odegrał brak jakiejkolwiek reakcji ze strony moich rodziców. Trochę to były inne czasy i mało się mówiło o psychice dziecka. Także zadbajcie o starsze rodzeństwo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry