reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja dzisiaj jestem baaardzo zmęczona. Cały dzień marzyłam o drzemce ale mam 2 latka w domu, wiec nie ma mowy o spaniu.
Dzisiaj mnie trochę mdliło, wiec się cieszę bo wiem, ze raczej z ciąża wszystko ok.
Pierwsza wizyta dopiero 28 maja, wiec jeszcze trochę

Bo zaczęłam krwawić w 5+0. Byłam na izbie przyjęć. Nie znalazł przyczyny krwawienia, kazał się nastawić na różne opcje. Wziąć L4, leżeć, nic nie robić, 0 seksu i brać duphaston. Dlatego będę w strachu do 13 tygodnia. Ale myślę pozytywnie, musi być dobrze 😉
Byłam w pracy tylko 5 dni w ciąży i koniec.
Nie mam mięśniaków ani nic takiego.
Czemu boisz się reakcji syna? Myślisz, że się nie ucieszy? 🤗
Rozumiem, ja w ciąży z synem zaczęłam plamić w 2 miesiącu ciąży i leżałam W szpitalu. Ja przed mięśniaka, lekarze mi mówili że mięśniak może wchlonac płód :( na szczęście wszystko było ok i mam zdrowego syna. Właśnie się obawiam jego reakcji ma prawie 6 lat, jest nauczony ze wszystko jest jego i nie wiem czy się ucieszy :) podpytuje go ale mówi :" no nie wiem musiałbym to przemyśleć" 😁
Rozumiem Cię że wzięłaś l4 ja w poprzedniej ciąży też od początku byłam Na l4 i w sumie musiałam leżeć. Będzie dobrze :*

Rozumiem, ja w ciąży z synem zaczęłam plamić w 2 miesiącu ciąży i leżałam W szpitalu. Ja przed mięśniaka, lekarze mi mówili że mięśniak może wchlonac płód :( na szczęście wszystko było ok i mam zdrowego syna. Właśnie się obawiam jego reakcji ma prawie 6 lat, jest nauczony ze wszystko jest jego i nie wiem czy się ucieszy :) podpytuje go ale mówi :" no nie wiem musiałbym to przemyśleć" 😁
Rozumiem Cię że wzięłaś l4 ja w poprzedniej ciąży też od początku byłam Na l4 i w sumie musiałam leżeć. Będzie dobrze :*

Ja mam dużo młodszego brata i powiem Wam, że mi było ciężko. Ja byłam typem dziecka cichego, ciągle w książkach itp. a on to diabeł wcielony. Jak się dowiedziałam, że mama jest w ciąży to bardzo się cieszyłam, ale czar szybko prysł. Jak był niemowlakiem było ok, ale jak zaczął chodzić to czułam się okropnie i przez długie lata go nie akceptowałam. Myślę, że dużą w tym rolę odegrał brak jakiejkolwiek reakcji ze strony moich rodziców. Trochę to były inne czasy i mało się mówiło o psychice dziecka. Także zadbajcie o starsze rodzeństwo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry