Dziewczyny myślicie, że na 1 wizycie będzie coś widać na USG? Będzie to tydzień i 2 dni po spodziewanej miesiączce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której masz jutro wizytę? Ja o 19 To będzie już moja druga. Ostatnio było widać tylko malutki pęcherzyk ze względu na wczesną ciąże
To zalezy kiedy bylo zagniezdzenieDziewczyny myślicie, że na 1 wizycie będzie coś widać na USG? Będzie to tydzień i 2 dni po spodziewanej miesiączce
Rozumiem, ja w ciąży z synem zaczęłam plamić w 2 miesiącu ciąży i leżałam W szpitalu. Ja przed mięśniaka, lekarze mi mówili że mięśniak może wchlonac płód na szczęście wszystko było ok i mam zdrowego syna. Właśnie się obawiam jego reakcji ma prawie 6 lat, jest nauczony ze wszystko jest jego i nie wiem czy się ucieszy podpytuje go ale mówi :" no nie wiem musiałbym to przemyśleć"Bo zaczęłam krwawić w 5+0. Byłam na izbie przyjęć. Nie znalazł przyczyny krwawienia, kazał się nastawić na różne opcje. Wziąć L4, leżeć, nic nie robić, 0 seksu i brać duphaston. Dlatego będę w strachu do 13 tygodnia. Ale myślę pozytywnie, musi być dobrze
Byłam w pracy tylko 5 dni w ciąży i koniec.
Nie mam mięśniaków ani nic takiego.
Czemu boisz się reakcji syna? Myślisz, że się nie ucieszy?
W którym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie?To zalezy kiedy bylo zagniezdzenie
jestem zapisana na ostatni dzień 8 tygodnia.W którym tygodniu byłyście na pierwszej wizycie?
Kurcze, u mnie to będzie według moich oblicze gdzieś 6jestem zapisana na ostatni dzień 8 tygodnia.
Rozumiem, ja w ciąży z synem zaczęłam plamić w 2 miesiącu ciąży i leżałam W szpitalu. Ja przed mięśniaka, lekarze mi mówili że mięśniak może wchlonac płód na szczęście wszystko było ok i mam zdrowego syna. Właśnie się obawiam jego reakcji ma prawie 6 lat, jest nauczony ze wszystko jest jego i nie wiem czy się ucieszy podpytuje go ale mówi :" no nie wiem musiałbym to przemyśleć"
Rozumiem Cię że wzięłaś l4 ja w poprzedniej ciąży też od początku byłam Na l4 i w sumie musiałam leżeć. Będzie dobrze :*
widzę na forum że dziewczyny chodzą nawet wcześniej od Ciebie, by potwierdzić ciążę.Kurcze, u mnie to będzie według moich oblicze gdzieś 6