reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Jesteście na l4 czy nadal pracujcie? Ja szczerze sobie nie wyobrażam powrotu do pracy, pracuje w żłobku i boje sie troche... Ale nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami
Ja pracuje i chce jak najdłużej bo kocham Swoją pracę. Nie wyobrażam sobie leżeć ale jeśli mój mięśniak się odezwie TK na bank od razu dostanę l4 i będę musiała odpoczywać :) zobaczymy :) jutro idę do pracy i boję się aby nie usnac bo dziś miałam wolne i miałam 3 drzemki 😁

Jesteście na l4 czy nadal pracujcie? Ja szczerze sobie nie wyobrażam powrotu do pracy, pracuje w żłobku i boje sie troche... Ale nie wiem jak to wygląda ze zwolnieniami
Ja jestem na planowanym urlopie który chce przedłużyć jeszcze o tydzień później tydzień l4 wizyta u lekarza i jak będzie wszystko ok to idę już całkiem na zwolnienie. Mam szkodliwe warunki pracy więc u mnie kobiety idą odrazu na l4

Hej, test zrobiony wczoraj - pozytywny [emoji3526] narazie witam się po cichu, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...
Termin do lekarza mam na 6 maja.
Termin porodu wychodzi 7.01.2021.

Czemu nie do końca wyczekiwane 2 kreski?
Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to się zmieni? :/

Ps. Też mam termin na 7stycznia 2021

Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to ciąża ?
Moje 2x2 kreseczki :)

Załączniki

• Resized_20200507_113642.jpeg
    Resized_20200507_113642.jpeg
    281,8 KB · Wyświetleń: 71
Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to ciąża ?
Moje 2x2 kreseczki :)

Witamy.
Nie martw się. Tutaj żadna chyba jeszcze nie ma zarodka widocznego. To jest wczesna Ciąża. Trzeba poczekać do tego 6 tygodnia :)

reklama
Witam,
Jestem tu nową :) okres spóźnial mi się 3 dni. Zrobiłam test w czwartektydzień temu i wyszły piękne 2 kreseczki :) W sobotę polecialam na betę i wyszło 607.13 czyli 5tc. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdziła że jestem w ciąży. Ale mam pusty pecherzyk ciazowy. Dziewczyny ratujcie czy są jeszcze szansę że jednak to się zmieni? :/

Ps. Też mam termin na 7stycznia 2021
A kiedy miałaś ostatnią miesiączke i jakie masz cykle? Puste jajo płodowe można stwierdzić w 7-9Tygodnia przy pęcherzyku około 30 mm.

Do góry