E
Ewka34
Gość
No wlasnie :/Trzeba by było tak naprawdę to sprawdzić. Najlepiej pojechać i samemu się przekonać, a jeśli za daleko, to żeby była możliwość zwrotu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie :/Trzeba by było tak naprawdę to sprawdzić. Najlepiej pojechać i samemu się przekonać, a jeśli za daleko, to żeby była możliwość zwrotu
Hahaha. Ja ostatnio ciuchy segregowałam po córce. Takie na malutką dzidzie właśnieWiecie ze ja juz przegladalam wózki na olx-ie [emoji87] tym razem chce jakiś lekki [emoji848]
Ja tak wczoraj przespałam pół dniaKochane dziś to ja bym spala i spala i spala
Może sprawdź na necie opinie tych wózków, powinnaś coś tam znaleźć.
My wozek kupowalismy w 3 miesiacu ciazy ciuszki tez kupowalam wczesnieMnie tak bardzo kusi żeby kupić chociaż jedno uniwersalne body... wiem, że to zadecydowanie za wcześnie i też nie wiem czy słyszałyście, ale niby nie można kupować szybko czegoś dla dziecka bo to wróży nieszczęście. Ja akurat w to nie wierze, bo wózek z chłopakiem już mamy wybrany, ale jednak boje się kupić coś w stylu body żeby nie zapeszać
W takim razie poczekam jeszcze troszkę, a przynajmniej do następnej wizyty i później może coś kupięMy wozek kupowalismy w 3 miesiacu ciazy ciuszki tez kupowalam wczesnie