reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mnie tak bardzo kusi żeby kupić chociaż jedno uniwersalne body... wiem, że to zadecydowanie za wcześnie i też nie wiem czy słyszałyście, ale niby nie można kupować szybko czegoś dla dziecka bo to wróży nieszczęście. Ja akurat w to nie wierze, bo wózek z chłopakiem już mamy wybrany, ale jednak boje się kupić coś w stylu body żeby nie zapeszać 😂

Mnie tak bardzo kusi żeby kupić chociaż jedno uniwersalne body... wiem, że to zadecydowanie za wcześnie i też nie wiem czy słyszałyście, ale niby nie można kupować szybko czegoś dla dziecka bo to wróży nieszczęście. Ja akurat w to nie wierze, bo wózek z chłopakiem już mamy wybrany, ale jednak boje się kupić coś w stylu body żeby nie zapeszać 😂
My wozek kupowalismy w 3 miesiacu ciazy ;) ciuszki tez kupowalam wczesnie ;)

Ja niby wózka już kupywac nie muszę bo dostaliśmy od rodziny , ale zobaczymy jak się będzie nim jezdzilo jak już dzidzia będzie w środku :D.
957_01_3468.jpeg

reklama
Kochane nawet nie macie pojęcia jak mi ulżyło! Właśnie przyszły wyniki z bety i z tarczycy, bo w piatek miałam wynik podwyższony o 0,35. Jeśli chodzi o betę to z 925,7 wzrosła do 3296❤️ a tarczyca jest również w porządku ❤️ Nie wiem w takim razie skąd wziął się ten podwyższony wynik z piątku, a robiłam w tym samym laboratorium🤔

Do góry