reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ja się martwię czy napewno wszystko ok bo nie mam prawie rzadnych objawów:-( usg w poniedziałek
Spokojnie ja też nie mam kompletnie żadnych objawów. No może bardzo duży apetyt. Ale ja ogólnie jestem smakoszem jedzenia 😉
Dzisiaj powtórzyłam betę i było 4238 , a wczoraj 2048.
Moge spać spokojnie 😊.
Super, to teraz tylko na wizytę czekać 😍
Rossig w poniedziałek powtórzę bete i w piatek 15.05 bo wtedy mam termin okresu. Dopoki ten dzien nie minie i jeszcze kilka po niem to nie czuje sie bezpiecznie ...
Naczytalam sie po drodze staran o poronieniach dziewczyn na forum, o biomechanicznych i mam lekki stres..
Rozumiem. Daj znać jak będziesz mieć wyniki. Na pewno wszystko będzie dobrze ✊

Ja też się zastanawiam nad betą w poniedziałek 🤔 robiłam w poniedziałek i środę. Labolatorium pracuje teraz od poniedzialku do czwartku i ma skrócone godziny więc nie mogłam powtórzyć w piątek. Chyba sobie odpuszczę choć chciałabym wiedzieć o ile beta wzrosła ☺️

reklama
Cześć :) również mam nadzieje na zostanie styczniowa mama, w niedziele test ciazowy pozytywny. W pn beta hcg 44 we wtorek 70, martwią mnie niskie wartości jednak staram się myśleć pozytywnie :) mam do Was pytanie o wasze objawy ciążowe ? Czy one występują codziennie czy są dni w których są bardziej nasilone i dni bez objawów ?

Cześć :) również mam nadzieje na zostanie styczniowa mama, w niedziele test ciazowy pozytywny. W pn beta hcg 44 we wtorek 70, martwią mnie niskie wartości jednak staram się myśleć pozytywnie :) mam do Was pytanie o wasze objawy ciążowe ? Czy one występują codziennie czy są dni w których są bardziej nasilone i dni bez objawów ?
Natasza a kiedy mialas termin miesiaczki? Ja mam na 15.05 i w piątek 10 dpo mialam bete 6.95.

Witaj ☺️gratuluję ciąży 😉
Niskimi wartościami się nie przejmuj. Pewnie to sam począteczek ☺️Sprawdź tylko czy prawidłowo przyrasta w kalkulatorach beta hcg 😉
A kiedy miałaś mieć termin okresu?
Ja nie mam żadnych objawów.
W poniedziałek zaczynam 6 tydzień 😉

Witaj ☺️gratuluję ciąży 😉
Niskimi wartościami się nie przejmuj. Pewnie to sam począteczek ☺️Sprawdź tylko czy prawidłowo przyrasta w kalkulatorach beta hcg 😉
A kiedy miałaś mieć termin okresu?
Ja nie mam żadnych objawów.
W poniedziałek zaczynam 6 tydzień 😉
Wpisałam w kalkulator i obliczyło średni dwudniowy przyrost 145,5 % :) jestem po jednej stracie gdzie beta pięknie rosła do 1200 i zaczęła opadać. Wiec teraz tym bardziej wszystkim się przejmuje

Wpisałam w kalkulator i obliczyło średni dwudniowy przyrost 145,5 % :) jestem po jednej stracie gdzie beta pięknie rosła do 1200 i zaczęła opadać. Wiec teraz tym bardziej wszystkim się przejmuje
Wyglada na to, ze mamy termin porodu na ten sam dzień. Dzień miesiączki wypadał na 06.05

reklama
Tsh 46? 🙄😳 I jak Ty się wtedy czułaś? Musiało być okropnie 🤔

Witaj i gratuluję 😘 będziesz powtarzać betę, albo czekasz już bezpośrednio na wizytę lekarską? 😉

Ja bym się tym w ogóle nie sugerowała. Ja nie miałam kompletnie żadnego śluzu i w sumie do tej pory nie mam.
Dziękuję za odpowiedź.

Do góry