reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Wpisałam w kalkulator i obliczyło średni dwudniowy przyrost 145,5 % :) jestem po jednej stracie gdzie beta pięknie rosła do 1200 i zaczęła opadać. Wiec teraz tym bardziej wszystkim się przejmuje
No widzisz teraz pięknie rośnie więc na pewno wszystko już będzie ok 😉

reklama
Dziewczyny, mam jeszcze 5 dni do terminu miesiaczki. Jutro ide na powtorke bety (w piątek 10 dpo wynik 6.95) bardzo sie boje czy bedzie wszystko ok. Dzis zrobilam rano test o czulosci 25 i widac juz bardzo jasną drugą kreskę. 3 dni temu byl cień. Musze sie dziś czyms zając zeby nie myśleć.
Boli mnie podbrzusze, czuje takie rozciaganie miednicy? Możliwe, ze tak szybko? I wlasnie jak codzien wypilam kawe i czuje jakbym ją miala zaraz zwrócić 😆 czy mozliwe są objawy tak szybko? Jak bylo u Was przed terminem okresu?

Dziewczyny, mam jeszcze 5 dni do terminu miesiaczki. Jutro ide na powtorke bety (w piątek 10 dpo wynik 6.95) bardzo sie boje czy bedzie wszystko ok. Dzis zrobilam rano test o czulosci 25 i widac juz bardzo jasną drugą kreskę. 3 dni temu byl cień. Musze sie dziś czyms zając zeby nie myśleć.
Boli mnie podbrzusze, czuje takie rozciaganie miednicy? Możliwe, ze tak szybko? I wlasnie jak codzien wypilam kawe i czuje jakbym ją miala zaraz zwrócić 😆 czy mozliwe są objawy tak szybko? Jak bylo u Was przed terminem okresu?
Nie znam się na tym bo to moja pierwsza ciąża więc nie mam dużego doświadczenia ale wydaje mi się, że to bardziej stres w tej chwili wywołuje u Ciebie objawy... Ale mocno wierzę w to, że już za kilka dni poczujesz objawy czysto ciążowe i w styczniu będziesz szczęśliwa mamą... trzymam za Ciebie mocno kciuki 🥰

Cześć dziewczyny. 2 dni przed miesiączka zrobiłam test i wyszedł on dziwny, widoczna 2 kreska a bardziej obramówka, pierwszy raz takie coś miało miejsce, wrzucam zdjęcie. W Realu lepiej widoczne.

Załączniki

• IMG_20200510_083116.jpg
    IMG_20200510_083116.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 155
  • IMG_20200510_083116.jpg
    IMG_20200510_083116.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 149
Ciężko zrobić dobre zdjęcie

Załączniki

• IMG_20200510_083125.jpg
    IMG_20200510_083125.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 104
Może tutaj lepiej

Załączniki

• IMG_20200510_083732.jpg
    IMG_20200510_083732.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 123
  • IMG_20200510_083719.jpg
    IMG_20200510_083719.jpg
    857,9 KB · Wyświetleń: 109
Jest bladziutka kreseczka. Wygląda na to, że pozytywny😊 Poczekaj jeszcze te dwa dni do miesiączki i zrób kolejny, najlepiej najczulszy 😊

Zrobię z innej firmy we wtorek, dostałam,, okres,, w 19 dniu cyklu i to dało mi do myślenia, gdyż moje cykle reguralne 27 dni, trzymajcie kciuki :)

reklama
Do góry