Dziewczyny mam pytanie. Trochę bezpośrednie za co z góry przepraszam. Jedli jestem w ciąży to termin będzie na dzień babci. Nikogo poza dzisiejsza Pania jeszcze nie ma z tym terminem więc zakładam że zwykły test domowy nawet ten super czuły może jeszcze nie wykryć ciąży. Mam mdłości, czuje bardziej zapachy i ogólnie czuje się jak w poprzednich ciążach do czasu aż test nie wyjdzie myślę sobie że może to napięcie przed miesiączką. Jako że jak już Wam nie raz pisałam była to wpadeczka to mam ciśnienie żeby szybko wiedzieć co i jak bo huśtawka nastrojów mnie dobija ( raz bym chciała, za chwilę przerażenie j tak w kółko). Nie wiem jak było w poprzednich ciążach z uplawami bo nie przywiązywałam do tego wagi i stąd moje pytanie. W necie piszą że na początku ciąży są wodniste albo jak białko jajka. Ja nie mam ich wcale. Jak to jest u Was? Mogę się tym sugerować że raczej jednak nie jestem w ciąży?
Osobiście miałam upławy takie jak na owulację i byłam zdziwiona, bo to był tydzień po owulacji i miałam już podejrzenia, że może się udało zajść